Prijs moet vallen tussen

Buitendecoratie

Gietijzeren sculptuur van een rennende poema

Gietijzeren sculptuur van een rennende poema

€ 35,-
Deurklopper Specht

Deurklopper Specht

€ 22,50
Art Deco Sculptuur Yanara

Art Deco Sculptuur Yanara

€ 1.815,-
2 variaties
Tuinbol Paard

Tuinbol Paard

€ 35,-

Buitendecoratie

Het huis wordt pas écht een geheel wanneer de inrichting ook aan de buitenzijde van het huis terugkomt. Maak de tuin en/of het balkon helemaal eigen met de buitenitems van Antiek Stijl Webwinkel! Gebruik de tuin als verlengstuk van de woonkamer, nog meer plek om bijzondere decoraties te plaatsen…

Tuinaccessoires

Mooie plantenbakken worden nog gezelliger met een één van de sculpturen aan de rand of een gezellige tuinbol in het midden. Een kale (balkon)muur of schutting wordt sfeervol met een tuinaccessoire. Vijvers fleuren op met de sfeervolle sculpturen. Ook de entree wordt nostalgisch met de deurklopper in de vorm van een specht. En groen krijgt een omlijsting in de Art Nouveau plantenbak! De items hebben veelal een klassieke uitstraling. Voor elk wat wils!

Alle seizoenen

De decoraties, gemaakt van bijvoorbeeld gietijzer, zijn vaak weerbestendig en kunnen zo tegen een plensbui en barre temperaturen. Zo is de tuin in ieder seizoen een fijne plek om heerlijk weg te dromen. Voor elk tuinformaat is er iets bijzonders te vinden in een antieke stijl. 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-