voorbeeld van een van onze Antieke Bijzettafels/ Sidetables

Antieke Bijzettafels/ Sidetables

Consoletafels, wandtafels, penanttafels, sidetables, trumeaus, drum tables, salo...

bekijk

voorbeeld van een van onze Diverse Antieke Kleinmeubelen

Diverse Antieke Kleinmeubelen

Er zijn online bij Antiek Stijl Webwinkel diverse kleinmeubelen verkrijgbaar, zo...

bekijk

voorbeeld van een van onze Zitmeubilair

Zitmeubilair

Een comfortabele zetel is in elk interieur een welkom meubelstuk. Bij Antiek Sti...

bekijk

Meubelen

Online wordt op Antiek Stijl Webwinkel prachtig klassiek meubilair aangeboden. Nieuw vervaardigde klassieke meubelen, gemaakt naar oude voorbeelden uit de 12e tot de 20e eeuw.

Er zijn tafels, zitmeubelen en diverse kleinmeubelen te kiezen. Sidetables oftewel bijzettafels in verschillende vormen: rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. Ook zijn er verschillende sets verkrijgbaar. Een set bijzettafels in verschillende formaten is een klassieker.

De houtsoorten zijn gevarieerd. Er is mahonie, wortelnoten, eiken, beuken en kersenhout te ontdekken, vaak gecombineerd met exotische houtsoorten in de vorm van coromandel en palissander. Er zijn meubelen met intarsia, marqueterie, ingelegde sierranden, houtspiegels, houtsnijwerk al dan niet verguld en fineerwerk. Ook zijn er beschilderde meubelen, handbeschilderd met mooie bloemen. Meubels worden extra interessant door bronzen randen, marmeren platen, bronzen beslag of knopjes, messingkleurige ornamenten, leer met gouden sierranden, praktische zwenkwieltjes, leuke spiegels en andere lieve versieringen.

Klassieke zetels zijn verkrijgbaar in de categorie Zitmeubilair. Sierlijke doch stevige eetkamerstoelen waarin het prettig dineren is, zijn online verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel. Een Art nouveau/Jugendstil stoel, geĆÆnspireerd op het ontwerp van Henry van de VeldeĀ (1863-1957) behoort tevens tot de mogelijkheden. In de werkkamer, hobbykamer of studeerkamer is het zeer belangrijk een stoel te hebben waarin men geruime tijd aangenaam kan zitten. De Office chair is hiervoor zeer geschikt. Tegelijkertijd geven deze comfortabele armstoelen of fauteuils in antieke stijl de ruimte extra cachet en maken zij het klassieke interieur compleet.

De 'Antiek look' meubelen zijn bedoeld om een stijlvol interieur te creeƫren. Een Bed en Breakfast locatie, een cafƩ, een hotel of een restaurant worden herkenbaar en extra aantrekkelijk. In de ontvangsthal/directiekamer van een museum of een bedrijf wordt het wachten en communiceren de moeite waard. Oude markante boerderijen, historische herenhuizen, winkels en grachtenpanden kunnen in stijl worden ingericht. Vergeet een kerk en een theater niet. Als herkenbare rekwisieten voor films en tv-series blijken de producten tevens hoge ogen te gooien. Uiteindelijk geeft het meubilair natuurlijk ook sfeer in appartementen, flats en nieuwbouwwoningen.

Antiek Stijl Webwinkel is bedoeld voor iedereen die NIET kiest voor een doorsnee meubel!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-