Prijs moet vallen tussen

Antieke Bijzettafels/ Sidetables

Exotisch Frans wandmeubel Cathérine

Exotisch Frans wandmeubel Cathérine

€ 599,-
2 variaties
Ronde Salon tafel Graeae

Ronde Salon tafel Graeae

€ 748,-
Tafel Flow

Tafel Flow

€ 2.530,-
2 variaties
Bijzettafel Ninas

Bijzettafel Ninas

€ 1.098,-
2 variaties
Tafel Grillig Brons

Tafel Grillig Brons

€ 989,-
2 variaties
Bijzettafel Deco

Bijzettafel Deco

€ 719,-
2 variaties

Consoletafels, wandtafels, penanttafels, sidetables, trumeaus, drum tables, salontafels, prembroke-tafels, dientafels, sofatafels, theetafels, drievoetstafels, soupertafels, bijzettafels, nesten mimitafeltjes, minitafeltjes, coachingtables, speeltafels, toilettafels, werktafels en schrijftafels: wat een benamingen voor diverse soorten tafels! Deze categorie biedt een respectabel aantal tafels die online zijn te bestellen.

Tafels zijn al sinds de Oudheid ongetwijfeld de belangrijkste meubelen in huis en evolueren met de steeds veranderende leefwijze en mode van degenen die ze gebruiken.

De eerste tafels die ontworpen waren om tegen de muur te zetten dateren uit de 15e eeuw en dienden als dientafel en dressoir. Pas in de 17e eeuw kwam de zuiver decoratieve wandtafel in de mode. Decoraties in de vorm van beschilderingen, bandintarsia, bloem- en blad intarsia, geometrisch intarsia of marqueterie in exotische, luxe houtsoorten, verguld stucwerk, houtsnijwerk en beslag in brons of koper, kon en kan een lust voor het oog zijn.

De mogelijkheden:
Een mooie tafellamp op een hoektafel staat fantastisch. Een plant of een bos bloemen onderstreept de fraaiheid van een interessante wandtafel. Een serviesje staat leuker op een markante thee tafel. Plaats een spiegel boven een frivole haltafel als blikvanger. Een drietal tafels in verschillende grootte naast de bank als praktische decoratie. Verfraai eens een vergeten hoek. Een mooie salontafel vormt het middelpunt tijdens het communiceren. Presenteer waardevol porselein, een kunstobject of interessante souvenirs op een sidetable. Verzin zelf meer ideeën en kijk naar de exemplaren in de Antiek Stijl Webwinkel.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-