voorbeeld van een van onze Buitendecoratie

Buitendecoratie

Buitendecoratie Het huis wordt pas écht een geheel wanneer de inrichting ook aa...

bekijk

voorbeeld van een van onze Gordijnstoffen

Gordijnstoffen

Gordijnstoffen Gordijnen zijn sfeerbepalend in het interieur. Bovendien kunnen ...

bekijk

voorbeeld van een van onze Kapstokken

Kapstokken

Klassieke kapstokken Antiek Stijl Webwinkel biedt online praktische kapstokken ...

bekijk

voorbeeld van een van onze Klokken

Klokken

Nostalgische klokken Antieke klokken zijn belangrijk vanwege het mooie ontwerp ...

bekijk

voorbeeld van een van onze Slaapkamer

Slaapkamer

Klassieke slaapkamer Welkom in de romantische slaapkamer van Antiek Stijl Webwi...

bekijk

voorbeeld van een van onze Spiegels

Spiegels

Klassieke spiegels De mens wil zich spiegelen en vergelijken met anderen. Klass...

bekijk

voorbeeld van een van onze Toilet/ Badkamer

Toilet/ Badkamer

Nostalgische badkamer & toilet Antiek Stijl Webwinkel biedt nostalgische access...

bekijk

Woonaccessoires

Sfeervolle woonaccessoires in antieke en klassieke stijl zijn online verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel. Aparte artikelen om het interieur compleet te maken en sfeer te cre√ęren. Een muur interessanter, een badkamer gezelliger¬†en een woning romantischer. Producten om van te genieten¬†met een esthetisch verantwoorde vormgeving uit vervlogen eeuwen.

Klassieke woonaccessoires die onmisbaar zijn in een antiek interieur zijn spiegels, kapstokken, klokken, badkameraccessoires en historisch behang met Barokmotieven of bloemdessins. In de categorie woonaccesoires zijn deze artikelen te vinden in vele uitvoeringen. Spiegels voor in de hal, badkamer, wc, slaapkamer of woonkamer, als wandmodel of tafelmodel. Er zijn ronde, ovalen, vierkante en rechthoekige spiegels verkrijgbaar. Basic of juist weelderig versierd; er is voor ieder wat wils.

Behang is sfeerbepalend en kan de woonruimte doen (her)leven. Niet alleen bij betrekking van een nieuw huis of tijdens een verbouwing kan gekozen worden voor behang. Ook wanneer u toe bent aan een nieuwe uitstraling van de ruimte kan een enkele muur behangen al wonderen doen. Schuif de meubels aan de kant en zie hoe enkel behang de ruimte een geheel nieuwe sfeer geeft.

Opgeruimd binnenkomen in een hal kan met klassieke kapstok. Berg jassen, sjaals, hoeden en handschoenen door middel van een klassieke kapstok met meerdere haken. Houd ook rekening met visite bij de aankoop van een kapstok. Zorg voor een entree in stijl. Ook in de badkamer, sauna, wc, keuken en slaapkamer komen kapstokjes van pas. Kleine kapstokken of kapstokhaakjes in antiek stijl zijn verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel.

Een comfortabele badkamer anno nu¬†kan perfect gecombineerd worden met klassieke badkameraccessoires.¬†De badkamer is d√© ruimte om met kleine¬†accessoires een groots effect te cre√ęren. Het is de ruimte waar details van belang zijn, want de badkamer wordt dagelijks intensief gebruikt.¬†Een frisse badkamer √©n een gezellige, romantische badkamer¬†wordt gecre√ęerd¬†met badkameraccessoires met een nostalgische uitstraling. Badkamersets met lavendelmotieven of engelenmotieven geven de badkamer extra cachet. De badkamer wordt een ruimte die met aanacht is ingericht door uzelf met een klein beetje¬†hulp van Antiek Stijl Webwinkel.

Kijk ook eens in de categorie Cadeau en Decoratie voor nog meer fraaie woonaccessoires, zoals bureau- en tafelartikelen, fotolijsten, kandelaren, sculpturen, sierkussens, vazen en schalen en wand- en raamdecoratie.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-