voorbeeld van een van onze Armbanden

Armbanden

De in de Antiek Stijl Webwinkel aangeboden polssieraden zijn een lust om te zien...

bekijk

voorbeeld van een van onze  Broches

Broches

Reeds in de Oudheid (al 800 voor Christus) gebruikte men een Fibula, een doekspe...

bekijk

voorbeeld van een van onze Colliers

Colliers

Colliers, parelsnoeren, een ketting met een ornament, medaillons, hangers, subti...

bekijk

voorbeeld van een van onze Horloges

Horloges

In deze categorie is een fraaie collectie horloges te vinden. Hoewel v├│├│r de 20e...

bekijk

voorbeeld van een van onze Manchetknopen

Manchetknopen

Manchetknopen deden hun intrede in de vroege 19e eeuw en worden gebruikt om de t...

bekijk

voorbeeld van een van onze Oorbellen

Oorbellen

Oorbellen completeren vaak imposante colliers. Een repeterend ornament of detail...

bekijk

voorbeeld van een van onze  Ringen

Ringen

De ring heeft geen begin en einde, daarom staat dit sieraad -in het bijzonder- s...

bekijk

voorbeeld van een van onze Sieradenboxen

Sieradenboxen

Sieradenboxen, sieradendoosjes, juwelendozen en sieradenkistjes. Bij Antiek Stij...

bekijk

voorbeeld van een van onze Sjaals

Sjaals

Luxe zijden sjaals Exclusieve en luxe sjaals met een kunstzinnig ontwerp vindt ...

bekijk

Sieraden

Deze online te bestellen klassieke sieraden zijn handgemaakte Antiek Stijl reproducties van originele mallen/ontwerpen of nieuw gemaakte op historie gebaseerde modellen uit de 18e eeuw tot de 20e eeuw. Sieraden geïnspireerd op de Klassieke Oudheid (Grieken en Romeinen), het Classicisme met de strenge Empire lijnen, de aristocratische Barok vormen, de frivole Rococo ornamenten, de gevoelige Biedermeier tijd en het Victoriaanse tijdperk.

Sieraden zijn voor overdag en 's avonds om de mens mooier te maken, te imponeren en respect af te dwingen.
Zeer kostbare en gecompliceerde juwelen werden voorheen (in vervlogen tijden) aangeraden om te dragen op offici├źle gelegenheden, bals/feesten en ontvangsten. Tevens impliceerde de rangen en standen een tal van regels voor het kiezen van parels, diamanten, edelstenen, goud en zilver. Tegenwoordig bepaalt men gelukkig zelf de keuze en de manier van dragen!

Sieraden worden gekocht en gegeven ter herinnering. Dit kan zijn ter ere van een jubileum, de geboorte van een zoon of dochter, een bruiloft, een politiek evenement, het behalen van een diploma, als reissouvenir en ter herinnering aan een overleden persoon. Sieraden staan symbool voor vriendschap, de liefde en trouw.

Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn diverse klassieke sieraden met prachtige materialen te ontdekken. De basis is vaak Sterling zilver, goldplated en/of koper (nikkelvrij). De decoratie bestaat uit Swarovski kristal, emailleerwerk, edelstenen (Klik voor meer informatie op de link Edelstenen) en halfedelstenen zoals Onyx en Rode Agaat, Amber en natuurproducten zoals Parels en paarlemoer. Let ook op de romantische juwelen van de ontwerpster Michal Negrin. Deze sieraden zijn favoriet bij Hollywood's A-list sterren zoals Nicole Kidman, Uma Thurman, Kim Basinger en Salma Hayek. Zelfs de koningin van Engeland heeft een Michal Negrin Tiara!

Neem rustig de tijd om de juwelen te bekijken. Voel de historie. Laat de kille werkelijkheid kleuren door sieraden eens gedragen door koninginnen, prinsessen en elegante vermogende dames. De sieraden blijken zeer eigentijds!

Het is belangrijk de sieradencollectie, hoe klein of groot deze ook is, veilig, stofvrij en stijlvol op te bergen in een sieradenbox. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn handige en fraaie juwelenkoffers verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Afhankelijk van het model is er ruimte voor ringen, colliers, armbanden, broches, oorbellen, manchetknopen en horloges. Meerdere etages of laden zorgen ervoor dat alle sieraden netjes en compleet bij elkaar opgeborgen kunnen worden. Zowel voor dames als heren zijn elegante sieradendozen verkrijgbaar. Klassieke sieradenboxen, juwelenkoffers, sieradendozen en sieradenkistjes zijn online verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-