Retour

Wilt u een product retourneren? Na ontvangst van het product heeft u 14 dagen de tijd om dit aan ons kenbaar te maken. Ruilen of teruggave is mogelijk. Maatwerkproducten kunnen niet geretourneerd worden. Meld ons alstublieft zo snel mogelijk als u schade aan de verpakking heeft ontdekt.

Aan een retourzending zijn voorwaarden verbonden, namelijk:

 1. De retourzending dient aangemeld te worden, danwel telefonisch of per e-mail onder vermelding van het ordernummer. U ontvangt vervolgens een retournummer. Retourzendingen zonder dit nummer kunnen mogelijk niet getraceerd worden. Er is dan geen garantie dat uw order correct wordt verwerkt.
 2. De artikelen behoren ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking geplaatst te worden. Houd hier rekening mee met uitpakken; Laat de originele verpakking heel, beschadig de doos niet en pak alleen uit wat noodzakelijk is voor de beoordeling van het artikel. Als bij een ingeseald product de verpakking wordt verbroken, vervalt de garantie.
 3. U dient het pakket aangetekend retour te zenden. Dit garandeert dat uw pakket getraceerd kan worden.
 4. U kunt de goederen opsturen naar, maar ook afgeven (na afspraak) op onderstaand adres.:

  De blauwe Deel
  Hoogeind 36
  4143LZ Leerdam
 5. Crediteren van het betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) geschiedt binnen 30 dagen - na ontvangst van de goederen - via de bank of paypal. Contante terugbetaling is niet mogelijk. De kosten die u maakt voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening.
 6. Kosten van foutief geleverde zendingen zijn voor rekening van De Blauwe Deel Webwinkels.