Prijs moet vallen tussen

Spots

Kleine trompetspot in glanzend Nikkel.

Kleine trompetspot in glanzend Nikkel.

€ 72,50
Tiffany Wandlamp/Plafonnière Lovely Flower Red

Tiffany Wandlamp/Plafonnière Lovely Flower Red

€ 182,50

Spots zijn handig om een object of hoek specifiek te belichten. Het is belangrijk dat deze lampen verstelbaar en draaibaar zijn. De spot behoort mensen niet te verblinden door de vaak felle lichtbron.

Klassieke spots kunnen aan het plafond of aan de muur gemonteerd worden. Er zijn enkele spots met 1 lichtbundel, maar ook samengestelde spots met meerdere lichtbronnen.
Sommige spots zijn geschikt voor zowel inbouw als opbouw.
 
Antiek Stijl Webwinkel biedt een scala van mogelijkheden op het gebied van nostalgische spots: heerlijk aanwezig zijn de handgemaakte robuuste spots. Deze zijn vervaardigd van deugdelijke zware materialen in -naar keuze- messing, brons, (mat)nikkel of chroom. De daarbij behorende glaskappen zijn te kiezen in opaal(wit)glas, marmerglas of glas in de kleuren geel, rood, blauw en groen. Deze spots behoren een markante en prominente plaats te verkrijgen! Er zijn ook spots die niet zo op mogen vallen. Deze modellen zijn gemaakt van lichte materialen en niet al te excentriek van vorm. Forse metalen kappen, waar de zogenaamde PAR-spots ingedraaid kunnen worden, zijn handig om een enorme lichtbundel esthetisch te verpakken.

Antiek-look spots voor een klassieke inrichting en nostalgische spots die refereren aan vervlogen tijden zijn online verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-