Prijs moet vallen tussen

Zitmeubilair

Office Chair

Office Chair

€ 899,-
2 variaties
Originele Set Fledermaus/ Salontafel en 2 Fauteuils

Originele Set Fledermaus/ Salontafel en 2 Fauteuils

€ 4.550,-
Ellington Bank 2,5-zits

Ellington Bank 2,5-zits

€ 2.900,-
2 variaties

Een comfortabele zetel is in elk interieur een welkom meubelstuk. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn nieuw vervaardigde, antieke en klassieke zitmeubelen verkrijgbaar die passen in een interieur met historische invloeden. Stoelen voor jarenlang plezier, zowel in comfortabel als in decoratief opzicht. 

Zitmeubelen geïnspireerd op de Jugendstil en Art Nouveau periode zijn ware blikvangers in een klassiek interieur. Subtiele, prachtige intarsia details laten zien dat deze meubelstukken met grote nauwkeurigheid en vakkennis zijn vervaardigd. De stoelen zijn van massief hout, veelal verkrijgbaar in Cedar en Mahonie en altijd subliem afgewerkt.

Sierlijke doch stevige eetkamerstoelen waarin het prettig dineren is, zijn online verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel. Een Art nouveau/Jugendstil stoel, geïnspireerd op het ontwerp van Henry van de Velde (1863-1957) behoort tevens tot de mogelijkheden. In de werkkamer, hobbykamer of studeerkamer is het zeer belangrijk een stoel te hebben waarin men geruime tijd aangenaam kan zitten. De Office chair is hiervoor zeer geschikt. Tegelijkertijd geven deze comfortabele armstoelen of fauteuils in antieke stijl de ruimte extra cachet en maken zij het klassieke interieur compleet.

Bovendien zijn er diverse zitmeubelen in de collectie van Antiek Stijl Webwinkel waarbij het mogelijk is een keuze te maken uit verschillende soorten stoffen en lederkleuren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-