Prijs moet vallen tussen

Slaapkamer

Sculptuur Auguste Rodin

Sculptuur Auguste Rodin "Le Baiser"

€ 39,95
Exotisch Frans wandmeubel Cathérine

Exotisch Frans wandmeubel Cathérine

€ 599,-
2 variaties
Keramieken Set Blue Angel

Keramieken Set Blue Angel

€ 25,-
Behang Lovely

Behang Lovely

€ 145,-
3 variaties
Kussen Floralie

Kussen Floralie

€ 50,-
Tiffany Windlicht Roundabout

Tiffany Windlicht Roundabout

€ 125,-
Het Gouden Eeuw Boek

Het Gouden Eeuw Boek

€ 29,95
2 variaties
Spiegel Liberty

Spiegel Liberty

€ 49,-
Vaas Amandelbloesem

Vaas Amandelbloesem

€ 159,-

Klassieke slaapkamer

Welkom in de romantische slaapkamer van Antiek Stijl Webwinkel. In deze categorie vindt u een selectie van prachtige artikelen die mooi passen in de antieke slaapkamer, klassieke slaapkamer of nostalgische slaapkamer.

Nostalgische quilts

De slaapkamer is een plek om in rust wakker te worden en heerlijk in slaap te vallen. Een ruimte om te ontspannen.  Dat gaat als vanzelf met een zachte, katoenen bedsprei. Een bedsprei of quilt geeft meteen een nostalgische sfeer aan de ruimte. Het straalt gezelligheid en warmte uit. Nachtkastjes in antiek stijl zijn praktisch en vormen tegelijkertijd een blikvanger in de kamer. Op het antieke nachtkastje mag een stijlvolle, klassieke wekker natuurlijk niet ontbreken.

Klassieke slaapkamerverlichting

Slaapkamerverlichting is uiteraard van belang. Kies bijvoorbeeld een sierlijke antiek stijl plafonnière voor algemeen licht en romantische Tiffany tafellampjes als nachttafellampen. Een tafellampje is eveneens handig op de kaptafel. Verlichting is belangrijk, bijvoorbeeld bij het omkleden. Een klassieke dressboy is hierbij ook zeer praktisch én decoratief. 

Romantische decoraties

Op de kaptafel, make-up tafel of dressoir in de slaapkamer is ruimte voor een antieke tafelspiegel, mooie sieradenbox of juwelenhouder.Fotolijstjes aan de muur geven de slaapkamer een persoonlijke tint. Decoreer de muur met een Art Nouveau wandkleed van Mucha. De serie Time of the Day is zeer toepasselijk voor de slaapkamer. Een romantische sculptuur geeft de klassieke slaapkamer extra cachet en een liefdevolle uitstraling.

Droom weg bij deze wonderschone slaapkameraccessoires van Antiek Stijl Webwinkel en raak geïnspireerd..

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-