Prijs moet vallen tussen

Horloges

Herenhorloge Delicious Rose Gold

Herenhorloge Delicious Rose Gold

€ 49,50
Dameshorloge Citizen

Dameshorloge Citizen

€ 55,-
Dameshorloge Hill Gold

Dameshorloge Hill Gold

€ 135,-
Dameshorloge Wave

Dameshorloge Wave

€ 215,-

In deze categorie is een fraaie collectie horloges te vinden. Hoewel vóór de 20e eeuw vrijwel alleen zakhorloges werden meegedragen, is bij Antiek Stijl Webwinkel een prachtige collectie polshorloges verkrijgbaar. Het polshorloge werd steeds populairder aan het begin van de 20e eeuw. Een horloge is praktisch, maar vooral een persoonlijk sieraad dat een outfit compleet maakt. 

Tussen circa 1890 en 1914 was de Jugendstil of Art Nouveau kunststroming populair in vele plaatsen in Europa. De meeste horloges van Antiek Stijl Webwinkel zijn geïnspireerd op deze schitterende kunststijl. Art Nouveau kenmerkt zich door een zwierig lijnenspel en motieven geïnspireerd op de flora en fauna. Weelderige stengels en bladeren en lieflijke bloemvormen voeren de boventoon. Deze onderwerpen zijn dan ook terug te vinden in de collectie horloges van Antiek Stijl Webwinkel.

De horloges zijn veelal vervaardigd uit Sterling zilver 925. Voor het antiek effect zijn sommige horloges gehamerd. Hierdoor krijgen de horloges een prachtige, authentieke uitstraling. Luxe horloges met een gold-plated horlogekast zijn eveneens verkrijgbaar. Er zijn ook horloges te kiezen met een lederen band. Diverse klassieke horloges of Art nouveau horloges zijn ingelegd met edelstenen, zoals Amethyst of Opal Triplet. Ook parels sieren meer dan eens deze prachtige polssieraden. 

Kies voor een horloge als sieraad en kijk rond in de collectie horloges van Antiek Stijl Webwinkel. 

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-