Prijs moet vallen tussen

Vincent van Gogh

Wandkleed Amandelbloesem

Wandkleed Amandelbloesem

€ 299,-
Cadeauset Van Gogh

Cadeauset Van Gogh

€ 18,-
Presse-papier Zonnebloemen

Presse-papier Zonnebloemen

€ 29,95
Buideltas Zonnebloemen

Buideltas Zonnebloemen

€ 105,-
Set van 2 Theelichthouders Amandelbloesem

Set van 2 Theelichthouders Amandelbloesem

€ 25,-
Collier Amandelbloesem

Collier Amandelbloesem

€ 39,95
Rugtas Zonnebloemen

Rugtas Zonnebloemen

€ 45,-
Avondtasje Amandelbloesem

Avondtasje Amandelbloesem

€ 49,-
Handtas Zonnebloemen

Handtas Zonnebloemen

€ 79,-
Tasspiegel Van Gogh - Irissen

Tasspiegel Van Gogh - Irissen

€ 19,90
Vaas Amandelbloesem

Vaas Amandelbloesem

€ 149,-
Make-up tasje Zonnebloemen

Make-up tasje Zonnebloemen

€ 15,-

Vincent van Gogh (1853-1890)

Vincent van Gogh (Zundert30 maart 1853 – Auvers-sur-Oise29 juli 1890) wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw, hoewel hij deze erkenning pas later kreeg. Vandaag de dag is Van Gogh wereldwijd geliefd om zijn schildertechniek, kleurgebruik en onderwerpen. De postimpressionistische kunstwerken van Vincent van Gogh zijn voor vele inspirerend. Van het caféterras bij nacht tot de sprankelende amandelbloesem en van de slaapkamer van Van Gogh tot de verwilderde zonnebloemen.

Van Gogh woonaccessoires

Bij Antiek Stijl Webwinkel is Vincent van Gogh eveneens een geliefde schilder. Er is een prachtige collectie Van Gogh artikelen verkrijgbaar die elk interieur opfleuren. Deze luxe accessoires zijn met veel aandacht vervaardigd, zoals de magnifieke porseleinen vaas met de Amandelbloesem. Deze sierlijke vaas is afgewerkt met bladgouden details. Ook de luxe kristalglazen Van Gogh tafelklok is van schitterende kwaliteit. Een juweel voor in de woonkamer. Een groots effect wordt gecreëerd met het wandkleed Amandelbloesem. Sprankelend van kleur met een warme uitstraling.

Van Gogh cadeaus

Er zijn nog meer Van Gogh accessoires te kiezen, zoals glazen waxinelichthouders en een porseleinen waxinelichthouder. Meer praktisch is de glazen presse-papier met de Zonnebloemen. Dit fleurige accessoire zorgt ervoor dat papieren en paperassen netjes bij elkaar blijven. Thee drinken was nog nooit zo leuk en chique als met de Tea for One set met de Amandelbloesem. Verwen uzelf met een heerlijke, warme kop thee met deze prachtige set. Voor uw persoonlijk stijl is er het bijzondere collier met een porseleinen hanger met daarop de Amandelbloesem. Deze accessoires zijn natuurlijk ideale cadeaus, bijvoorbeeld voor een verjaardag. Verjaardagen niet meer vergeten? Dat kan met de mooie Van Gogh verjaardagskalender met elke maand een ander kunstwerk van Vincent van Gogh als afbeelding.

Van Gogh tassen

Zonnebloemen, Irissen en Amandelbloesem: deze bloemen zijn door Van Gogh op schitterende wijze vereeuwigd op het doek. De zomerse, grillige en soms verwilderde Zonnebloemen in een vaas, de Irissen, waarbij Van Gogh zich liet inspireren door Japanse blokboeken en de sprankelende Amandelbloesem, symbool voor de lente en nieuw leven, geschilderd voor zijn pasgeboren neefje Vincent Willem. In de tassencollectie van Antiek Stijl Webwinkel deze kunstwerken op prachtige wijze toegepast. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar: schoudertasjes, handtassen, avondtasjes, toilet- of make-uptasjes, een buideltas en een rugtas. De tassen zijn van prachtige, geweven kwaliteit en gemaakt van luxe stoffen. Laat u verleiden door de warme, gele en oranje Zonnebloemen, de blauwpaarse Irissen of de sprankelende Amandelbloesem. Kijk in de categorie Tassen voor de gehele collectie. Bijpassend zijn de fraaie tasspiegeltjes met daarop een afbeelding van een kunstwerk van Van Gogh.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-