Prijs moet vallen tussen

Feestverlichting

Lichtslinger Witte Rozen

Lichtslinger Witte Rozen

€ 24,95
Venetiaanse Hanglamp Kleine Bellezza Helder

Venetiaanse Hanglamp Kleine Bellezza Helder

€ 399,-
Glazen Tafellamp Klimt 'De Kus'

Glazen Tafellamp Klimt 'De Kus'

€ 249,-
Kleine trompetspot

Kleine trompetspot

€ 57,-
3 variaties
Lichtslinger Maan, Hart en Ster - Naturel

Lichtslinger Maan, Hart en Ster - Naturel

€ 24,95
Lichtslinger Kerst

Lichtslinger Kerst

€ 24,95

Verlicht feestjes en feestdagen met de feestverlichting van Antiek Stijl Webwinkel. Bijzondere gelegenheden waarbij feestelijke verlichting onmisbaar is, zijn onder andere een verjaardag, jubileum, trouwfeest, tuinfeest, familiefeest of examenfeest. Natuurlijk zijn er ongetwijfeld nog meer feestelijke momenten te bedenken.

Lichtslingers, Tiffany lampen en tuinlampen zorgen voor een vrolijke aankleding. Lichtslingers in de vorm van lampionnetjes zijn erg leuk voor de aankleding van een kinderverjaardagspartijtje. Ook de lichtslinger in de vorm van maantjes, hartjes en sterretjes staat vrolijk tijdens een kinderfeestje. Na het feestje zijn deze lichtslingers een mooie decoratie voor in de kinderkamer. 

Vier samen een feestje op Valentijnsdag, jullie trouwdag of andere memorabele dag. De schitterende rozenslinger met lampjes zorgt alvast voor de juiste sfeer om in een romantische stemming te komen. Vergeet ook de LED-waxinelichtjes niet...

Binnenkort een verjaardagsfeestje? Zorg voor een goed verlichte dansvloer met een stijlvolle plafondspot. Statafels kunnen sfeervol worden verlicht met de veilige LED-waxinelichtjes

Tijdens de feestdagen wordt er extra aandacht besteed aan feestelijke verlichting. De prachtige Tiffany huisjes roepen een nostalgische kerstsfeer op. 

Bij Pasen hoort traditioneel een heerlijk paasontbijt. Versier het interieur met de mooie Tiffany lamp in de vorm van een haan of ei. Erg leuk voor in de keuken, ook het hele jaar door!

In de zomer is het heerlijk om veel tijd in de tuin door te brengen. Op mooie dagen gezellig met vrienden of familie barbecueën: ging de zomer maar nooit voorbij. Geef de tuin of het balkon daarom extra aandacht met klassieke buitenlampen. Verspreid door de tuin maken deze lampen de tuin tot een prachtig decor voor een onvergetelijk tuinfeest.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-