Nieuw: historisch behang

29 mei 2013 14:54
Decoreer de muren met prachtig historisch behang van Antiek Stijl Webwinkel. Barokmotieven, bloemdessins, historische taferelen, exotische patronen, paisley: in elke smaak is sfeervol behang verkrijgbaar. Vanaf nu bestelt u klassiek behang gemakkelijk en veilig online bij Antiek Stijl Webwinkel.

Geschiedenis

Het wandkleed wordt gezien als de voorloper van het behang. Immers, hiermee werden kale muren al in de Middeleeuwen fraai gedecoreerd. De eerste vorm van behang was goudleerbehang, dat eind 16e eeuw populair werd onder de adel en gegoede burgerij. In het midden van 18e eeuw kwamen er meer behangfabrieken, met name in Engeland en Frankrijk. Behang werd destijds met de hand beschilderd door kunstenaars. In de 19e eeuw werd behang in steeds grotere aantallen geproduceerd en voor steeds meer mensen beschikbaar.

Kwaliteit

Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel soorten behang verkrijgbaar, waarbij er ook veel verschil is in kwaliteit en uitstraling. De behangsoorten van Antiek Stijl Webwinkel behoren tot het topsegment. Dit betekent dat u kwalitatief hoogwaardig behang in huis haalt met een schitterende uitstraling en van luxe papier. Antiek Stijl Webwinkel heeft een indrukwekkende collectie behang samengesteld waarbij exclusiviteit hoog in het vaandel staat.

Motieven en kleuren

Behang is sfeerbepalend. Neem daarom de tijd voor uw keuze voor een kleur en motief. Er zijn historische behangsoorten verkrijgbaar met onder meer historische taferelen, Barokmotieven, paisley en klassieke ruitpatronen, maar ook behangsoorten met prachtige bloemmotieven of exotische plantenmotieven. Ook zijn er sierlijke, geometrische behangsoorten in de webwinkel verkrijgbaar. Alle behang is verkrijgbaar in meerdere tinten, soms voorzien van een vintage uitstraling of antieke uistraling. Lichte of donkere tinten, natuurlijk of kleurrijk, glanzend metallic of mat: de keuze is aan u. Wenst u graag advies? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kijk in de categorie Woonaccessoires bij Historisch behang voor de historische behangcollectie van Antiek Stijl Webwinkel.