De perfecte verrassing met deze stijlvolle Vaderdagcadeaus + Speciale cadeau-actie

4 juni 2019 10:20
Een vader(figuur) verdient het om op zondag 16 juni in het zonnetje gezet te worden. Met een kaart, een uitje en/of een passend cadeau van Antiek Stijl Webwinkel. Daar beloon je jezelf ook mee, want speciaal voor Vaderdag maak je gebruik van de cadeau-actie.

Boeken, lampen en meer

Vaders met een hart voor hout geef je het¬†Nederlandse Meubelboek, rijk ge√Įllustreerd met talloze meubelstijlen. Ook een stoere, klassieke¬†tafel- en alarmklok is een tip voor een mooi cadeau dat bijblijft. Meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje op de speciale¬†Vaderdagpagina voor cadeaus voor alle vaders.

Het Nederlandse Meubelboek 1550-1950 Tafel/Alarm Klok Napoleon Manchetknopen Fillegraan

Het Nederlandse Meubel Boek, Tafel/Alarm Klok Napoleon, Manchetknopen Fillegraan 

Speciale actie

Alhoewel het altijd een goed idee is om je vader - of een andere belangrijke man in je leven - te verwennen, geeft Antiek Stijl Webwinkel je de doorslaggevende reden met een speciale kortingsactie. Bestel je voor ‚ā¨100,- euro of meer? Dan mag je op de speciale actiepagina een van de artikelen uitkiezen. Zo werkt de actie:

1.¬†Bestel voor ‚ā¨100,- euro aan producten

2. Kies één van de cadeautjes uit de speciale categorie

3. Vul bij het bestellen de couponcode Vaderdag2019 in

4. Noteer in het opmerkingsveld voor welk cadeau je kiest

De actie is geldig tot en met zondag 16 juni en zolang de voorraad strekt. Antiek Stijl Webwinkel wenst je veel geefplezier!