In de spotlight: wandkleden als wanddecoratie

15 februari 2019 9:00
Een lege plek op een muur opvullen, alles halen uit de verwarming, geluid dempen: wandkleden brengen een hoop praktische voordelen met zich mee. Maar laten we vooral de pracht ervan niet vergeten…

Ouderwets of juist van alle tijden?

Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn we dol op historische invloeden en kunststijlen en bewegingen uit het verleden. Wandkleden passen daar prachtig bij. Ze worden niet meer alleen door liefhebbers van een antieke stijl bewonderd, maar zijn in het huidige modebeeld ook zeker niet weg te denken.

Kies je stijl

In de webshop zijn dan ook veel verschillende ontwerpen te vinden. Er is keuze uit geweven kleden met Art Nouveau afbeeldingen, geometrische Art Deco vormen en weelderige bloemstillevens. Ook afbeeldingen van kunstwerken zijn vertegenwoordigd. Zo krijgt kunst een twist, want in de katoenen en stoffen kleden komen de kunstwerken van o.a. Monet, Vincent van Gogh, Gustav Klimt en William Morris tot leven.

Ophangen

De geweven wandkleden zijn aan de achterzijde gevoerd met katoen. De kleden hebben een ophangtunnel, zo kan een kleed aan een gordijnroede of een platte lat worden gehangen. Bij de tweede wijze hangt het kleed dicht tegen de muur. 

Bekijk de Wanddecoratie pagina op onze website voor een overzicht met ambachtelijk vervaardigde wandkleden. Neem ook eens een kijkje bij de andere webshops voor nog meer prachtige wandkleden!

 

Wandkleed De Waterlelies, wandkleed Marie-Antoinette en wandkleed Caféterras bij nacht

1. Wandkleed De Waterlelies, 2. wandkleed Marie-Antoinette en 3. wandkleed Caféterras bij nacht.