Geef jezelf of een geliefde iets speciaals deze Valentijn

22 januari 2019 11:50
Wie verras jij met Valentijn? Een vriend(in), geliefde, familielid of misschien verwen je jezelf met een prachtig cadeau... Voor elk wat wils met de cadeautips van Antiek Stijl Webwinkel.

Geef kunst!

Wanneer er een kunstliefhebber in het spel is, is het leuk daar op in te spelen door een cadeau met een artistieke touch te geven. Kunstenaar Gustav Klimt wist als geen ander de liefde vast te leggen. In de webshop zijn prachtige producten te vinden die zijn werken, waaronder natuurlijk De Kus, eren. Placemats, sculpturen, een handtas en diverse cadeausets zijn een dagelijkse herinnering aan de liefde. 

Ook Wandkleden staan dikwijls in het thema van liefde en romantische settingen, met bijzondere natuurtaferelen, weelderige bloemen en prachtige portretten. 

Een persoonlijke twist

Een sieraad is een prachtig cadeau dat altijd waardevol blijft en de relatie met de ontvanger viert. Zilveren creolen met hartvormige edelstenen, manchetknopen, een romantische broche en chique oorstekers zijn geweldig om te geven en te krijgen. In de webshop zijn diverse sets te vinden om oorbellen en colliers met elkaar te matchen. En in een bijzondere sieradendoos is het cadeautje helemaal compleet! 

Cadeautips voor een stralende Valentijn

 

V.l.n.r. Collier Garland Garnet, Wandkleed/Gobelin Romeo en Juliet, Glazen Tafellamp Klimt 'De Kus', Sieradendoos Hart en Oorbellen Verliefd! 

Bekijk voor nog meer cadeauinspiratie onze Valentijnspagina.