De mooiste tijd van het jaar

6 december 2018 15:04
Als Sinterklaas het land uit is, begint de opmars voor een bijzonder feestelijke periode: kerst! Het huis mag worden versierd, dinerplannen worden gemaakt en de lichtjes worden aangestoken. Bij Antiek Stijl Webwinkel vindt u alles voor deze mooie periode.

Stilstaan en tradities

Kerst is een feest waar veel persoonlijke tradities bij komen kijken. Samen de tafel voor het kerstdiner dekken, een wandeling maken op kerstochtend om in een behaaglijk warm huis terug te keren, heerlijk geurende kaarsen aansteken – allicht met een dierbaar persoon in gedachten. Tiffany-verlichting is sfeervol en wentelt het gehele huis om in een warm en knus paradijs. Windlichtjes, kandelaren en waxinelichthouders maken het compleet.

Sfeervol samenzijn 

Met kerst wordt er vaak samen getafeld met familie of vrienden. Daar hoort een prachtig versierde tafel bij! Stijlvolle placemats zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zorgen er ook voor dat een tafel(kleed) netjes blijft. Een feestelijke drank voor bij het diner kan geserveerd worden in mooie glazen met een gouden rand.

Glazen Feuilles/Armband Irene/Tiffany Kroonluchter Rising Sun Small 2

Prachtige cadeaus

Bedank dierbaren, collega’s of familie met een persoonlijk cadeau tijdens de decembermaand, of verwen uzelf. Woondecoraties zoals sculpturen en klokjes maken indruk. Een sieraad benadrukt een speciale band! Sterren, engelen en dieren zijn geliefde inspiratiebronnen voor sieraden en passen prachtig bij de kerstsfeer.

In onze Kerst-categorie is nog meer moois voor het feest te vinden. Antiek Stijl Webwinkel wenst u prachtige kerstdagen en veel geefplezier!

Een cadeautje in kerststijl