De kleurenpracht van de herfst

5 september 2018 16:20
De astronomische herfst is begonnen! Het assortiment van Antiek Stijl Webwinkel biedt volop mogelijkheden voor een herfstig interieur met antieke modellen en klassieke artikelen. Ook is er een groot assortiment met sieraden, cadeaus en decoratie. Laat u inspireren en kom in de herfststemming!

Diepe, warme kleuren

Het najaar heeft iets magisch: de bladeren dwarrelen van de bomen en laten een bijzonder kleurendek achter. Kleuren die het sentiment en de sfeer van de herfst complementeren zijn bordeauxrood, okergeel, roestbruin en groene tinten ‚Äď bijvoorbeeld de trendkleur olijfgroen. Deze kleuren stralen, gecombineerd √©n apart, warmte en luxe uit.

Tip: het aanbrengen van een accessoire of meubel in een fellere accentkleur, zoals een paarse of rode tint, geeft uw inrichting in een oogwenk meer cachet. Zoals een klassieke wandmeubel of bijzettafel in een warme houttint. Een sierlijke schaal met zelfverzamelde kastanjes en noten, een kleurig herfstboeket en/of een Tiffany glaskap maken het geheel compleet.

Frans Wandmeubel Catherine Iris Oorvaas Rising Sun small

Behaaglijk en comfortabel

Een sierkussen op een bank of stoel staat niet alleen leuk, maar voelt ook heerlijk knus aan in de koelere herfstmaanden. Bovendien wordt door andere stof al een heel nieuw en fris beeld geschetst. De oosters geori√ęnteerde kelimprint is altijd een goede keuze in een interieur. De klassieke kussens kelim geven sfeer aan een bank. Ook kunt u kiezen voor √©√©n van de rijk ge√Įllustreerde wandkleden. Deze blikvanger heeft niet alleen akoestische voordelen, maar zorgt ook voor een chique stijl met een hedendaagse twist!

Kussen Kelim Tafellamp De Kus KlimtMucha Wandkleed de Vier Jaargetijden Herfst

 Bekijk meer herfstartikelen op de speciale pagina.