Moederdag: 13 mei

23 april 2018 10:10
Zet moeders en oma's in het zonnetje op zondag 13 mei: Moederdag. Verras haar met een heerlijk ontbijt op bed en natuurlijk met een prachtig cadeau.

Voor de klassieke moeder en oma

Als sinds de vroege geschiedenis worden feesten gevierd ter ere van het moederschap en tot op de dag van vandaag worden moeders op Moederdag in het zonnetje gezet. Op deze speciale dag hoeven moeders niets te doen, alleen maar verwend worden door de kinderen met cadeautjes en het overnemen van klusjes in huis. Niet alleen moeders, maar ook oma's krijgen speciale aandacht op deze bijzondere dag. Vaak is Moederdag een gezellig samenzijn van familie of gezin met lekkere taart, hapjes en drankjes. Het wordt een feestelijke dag met natuurlijk een verrassing of cadeau.

Inspiratie

Noteer zondag¬†13 mei¬†2018¬†alvast in de agenda en zorg voor een prachtig cadeau. Om¬†inspriatie¬†en idee√ęn op te doen heeft Antiek Stijl Webwinkel hier een collectie van mooie¬†Moederdagcadeaus¬†samengesteld. Bekijk de speciale Moederdag categorie.

Klassieke Moederdagcadeaus

Natuurlijk is het assortiment veel uitgebreider en iedere moeder is anders, dus kijk rond in de verschillende categorie√ęn om het perfecte cadeau te vinden.¬†Kandelaren, waxinelichthouders, fotolijsten, sierkussens,¬†sculpturen, vazen, bureauartikelen,¬†sieraden, kapstokjes, badkameraccessoires, klokken, lampen: allemaal in een antieke of¬†klassieke stijl. Bij Antiek Stijl Webwinkel is het¬†juiste cadeau¬†te vinden voor de moeder die houdt van de¬†antieke¬†of klassieke stijl.¬†

Sculptuur Ballerina in pose Collier SubliemKoffieset De Geboorte van Venus