Opgeruimde hal in klassieke stijl

5 maart 2013 11:54
Een opgeruimde hal is een prettige binnenkomst. Antiek Stijl Webwinkel biedt diverse modellen kapstokken en haken aan met een klassieke of antieke uitstraling. Maak het geheel compleet met een sfeervolle paraplubak van Antiek Stijl Webwinkel.

Modellen

Staande kapstokken, wandkapstokken met of zonder spiegel, kapstokken met inklapbare haken, haakjes, paraplubakken: hier is online al het nodige verkrijgbaar voor het ophangen en opbergen van jassen, tassen, mussen, sjaals, wanten, hoeden en paraplu's, oftewel een belangrijk deel van de garderobe. Vergeet vooral de paraplu's niet: in de hal is niets zo vervelend als een natte vloer door zojuist gebruikte paraplu's. Zonder paraplubak is het lastig een handige plek te vinden voor paraplu's. Kies voor paraplustandaard Brons als u van een solide uiterlijk houdt. Parapluhouder Rome is juist frivool en zeer decoratief.

Andere ruimtes

Niet alleen in de hal, maar ook in de badkamer, slaapkamer, keuken en het toilet zijn kapstokjes en haakjes zeer handig. Antiek Stijl Webwinkel vindt het daarnaast zeer belangrijk dat de haken en kapstokken decoratief en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Kapstokje Rosa en Laurierkrans zijn voorbeelden van kapstokken met een duidelijk antieke uitstraling. Deze zijn zeer handig voor in de badkamer, keuken of het toilet. In de slaapkamer is meer ruimte voor een kapstok met klasse: een Dressboy of een Dresslady zijn ware pronkstukken. 

Materiaal

Nikkel, verchroomd, hout, ijzer: de kapstokken van Antiek Stijl Webwinkel zijn in diverse materialen verkrijgbaar. Bij de klassieke kapstok Mahonie is het materiaal bepalend voor de uitstraling: door de prachtige houtsoort trekt deze kapstok alle aandacht. Kijk voor nog meer bijzonder mooie kapstokken en haakjes bij de categorie Klassieke Kapstokken, onder Woonaccessoires