Voorjaar in huis!

19 februari 2018 12:00
De lente is in aantocht en dat betekent: een frisse wind door uw interieur. Met nieuwe woonaccessoires geeft u het interieur een 'voorjaarsboost'. Maak het interieur klaar voor een opgeruimd en nieuw seizoen met onze 3 voorjaar interieurtips!

Vaas Medium Balloon Plum1. Vaas voor fleurige bloemen

Wie aan de lente denkt, denkt natuurlijk al snel aan de eerste bloemen. Tulpen zijn volop verkrijgbaar in tal van kleuren en dat stemt vrolijk! Zet een fleurig voorjaarsboeket in een kunstzinnige vaas van Antiek Stijl Webwinkel om het lentegevoel op te roepen. Een van de nieuwste vazen in onze collectie is vaas Balloon in roodpaars. Deze elegante vaas met ribbels past uitstekend in een klassiek interieur. Prachtig met mooie voorjaarsbloemen. 

Woonkussen Because of You2. Bloemig sierkussen

Met nieuwe kussens geeft u het interieur in een handomdraai elk seizoen een nieuwe uitstraling. Zo ook in de lente! Kies voor de vele florale motieven en prints in de vrolijkste kleuren. Er is altijd een sierkussen verkrijgbaar dat mooi past bij uw bank of fauteuil. Vergeet ook decoratieve kussens in de slaapkamer niet voor een ultiem lentegevoel. 

Tiffany Tafellamp Lovely Flower3. Tiffany lamp in bloemvorm

Hoewel het, in aantocht naar de lente steeds later donker wordt, is het nog steeds nodig om het binnen sfeervol te verlichten. Om het lentegevoel ook in verlichting door te voeren, heeft Antiek Stijl Webwinkel prachtige Tiffany lampen in florale vormen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lovely Flower, Exotic Maple en Flow Souplesse series. Zo heeft u het hele jaar door sfeervol het lentegevoel in huis!