14 februari: Valentijnsdag

23 januari 2018 12:30
Wie wil er nu niet verrast worden op Valentijnsdag? Geef op 14 februari een origineel cadeau van Antiek Stijl Webwinkel aan uw geliefde.

Of u nu een geheime aanbidder bent of iemands partner: Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om uw liefde kenbaar te maken met een cadeau. Kies een romantisch cadeau of een cadeau dat perfect past bij de persoon voor wie u liefde koestert.

Liefde en kunsthistorie gaan hand in hand. Denk bijvoorbeeld aan de gestileerde Mackintosh roos: een originele variant op de traditionele rode roos. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn vele cadeaus verkrijgbaar met Mackintosh rozen, zoals een koffieset, sjaalring of schrijfset

Wie aan romantiek en kunst denkt, denkt natuurlijk aan De Kus van de Oostenrijkse Jugendstil kunstschilder Gustav Klimt. Romantischer dan deze kus vol overgave wordt het bijna niet. Bij Antiek Stijl Webwinkel shop je onder meer een champagneglas, tafelklok, wandkleed of sculptuur van De Kus.

Een sieraad is een klassiek Valentijnscadeau. Kijk gerust rond in onze grote collectie sieraden in Art Nouveau en Antiek stijl en vind een prachtig sieraad dat bij uw geliefde past.

Natuurlijk zijn er nog veel meer Valentijnsdcadeaus te vinden de Antiek Stijl Webwinkel. Denk aan een sculptuur, glaswerk, fotolijstje of sieradendoos of gebruik uw eigen fantasie als u in de webwinkel rondkijkt. Neem ook eens een kijkje in de speciale categorie Valentijn.

Met een cadeau van Antiek Stijl Webwinkel wordt Valentijnsdag een dag om nooit te vergeten!