Huwelijkscadeaus

26 juli 2017 12:00
De zomer is een populair seizoen om te trouwen. Heeft u een uitnodiging gehad of trouwt u binnenkort zelf? Bij Antiek Stijl Webwinkel vindt u een breed scala aan klassieke huwelijkscadeaus.

Cadeautips voor bruiloftsgasten

Bij een speciale dag hoort een speciaal cadeau. Het wordt een dag om nooit te vergeten. Geef als bruiloftsgast daarom ook een cadeau om nooit te vergeten. Een romantisch en decoratief cadeau is bijvoorbeeld een sculptuur in de vorm van een liefdeskoppel of een wandkleed of sierkussen met daarop ‘De Kus’ van Gustav Klimt. Zoek op ‘Klimt’ om nog veel meer toepasselijke huwelijkscadeaus te vinden. ‘De Kus’ van Gustav Klimt is een geliefd kunstwerk, dus succes gegarandeerd. Een klassiek en decoratief cadeau is een kandelaar. Kandelaren in zwoele, romantische vormen van tin zijn te vinden in de categorie Kandelaren, in de categorie Cadeau/Decoratie. Hier vindt u ook prachtige fotolijsten. Erg leuk om aan het bruidspaar cadeau te doen, zodat zij er als herinnering aan de bijzondere dag een mooie trouwfoto in kunnen plaatsen. Een kunstzinnige vaas of schaal is een klassiek cadeau dat het altijd goed doet. Classy cadeaus in hartvormen of met rozenmotieven zijn romantisch en zeer toepasselijk als huwelijkscadeau. Denk bijvoorbeeld aan spiegel in hartvorm of een theeservies met rode roosjes. Kijk rond in de webwinkel en ontdek de romantiek bij Antiek Stijl Webwinkel.

Klimt Sculptuur De Kus Kandelaar Nouveau RoseVaas Sublime Magnolia

Huwelijkssieraden

Trouw je binnenkort en wil je je partner of jezelf een mooi sieraad voor deze speciale dag geven? Dan kunt u volop kiezen uit de schitterende collectie klassieke sieraden van Antiek Stijl Webwinkel. Er zijn colliers, ringen, armbanden, oorbellen, broches en manchetknopen te kiezen, uitgevoerd in zilver of goud. Geliefd als cadeau zijn romantische oorbellen, een collier of  een armband voor de bruid. Misschien kan zij de sieraden wel op de dag zelf dragen. Voor de mannen zijn er stoere horloges of chique manchetknopenEen zeer belangrijk sieraad is natuurlijk de ringVaak al gekocht voor het aanzoek en gedragen als pronkstuk op de huwelijksdag. Bezegel de liefde met een unieke ring, gevonden in het mooie assortiment van Antiek Stijl Webwinkel. Kies uit sieraden met diverse edelstenen of parels, gekozen in zilver of goud.

Oorstekers Perla Ring Ersa met Parel Manchetknopen Pearl

Bekijk ook de speciale categorie Huwelijk voor meer inspiratie.