Luxe klassiek behang

6 januari 2017 16:05
Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig historisch behang, klassiek behang, nostalgisch behang of barok behang? Dan bent u bij Antiek Stijl Webwinkel aan het juiste adres. Wij verkopen online luxe en exclusieve behangsoorten.

Exclusief behang

Behang is zeer decoratief en geeft een ruimte extra cachet. Het zorgt voor een sfeervol, romantisch en nostalgisch gevoel. Onze behangsoorten zijn gemaakt van luxe behangpapier en de meeste varianten zijn gemaakt van vliespapier, waardoor het behang gemakkelijk aan te brengen is. Behang van Antiek Stijl Webwinkel is veelal exclusief verkrijgbaar in onze webwinkel en is niet vergelijkbaar met behangsoorten die u in reguliere doe-het-zelfzaken vindt. Het behang is van zeer goede kwaliteit, stevig en u heeft er zeer lang plezier van. De patronen zijn met veel precisie op het papier gedrukt om het handgeschilderde effect te vergroten. Antiek Stijl Webwinkel biedt behangsoorten aan in diverse motieven en kleuren, dus voor elk historisch interieur, nostalgisch interieur, klassiek interieur of landelijk interieur is een passende behangsoort te vinden.

Behang Medici Pearl 

Inspiratie

De collectie is met zorg samengesteld en alleen de beste kwaliteit behang met de mooiste motieven vindt een weg naar onze webwinkel. Wij selecteren onze behangsoorten op uniciteit en vinden onze inspiratie in kunststijlen, zoals de Art Nouveau, Jugendstil, Arts-and-crafts en motieven uit perioden voor 1850. Ook het bezoeken van authentieke, historische huizen en interieurs zorgt ervoor dat we de beste keuzes kunnen maken voor onze klassieke behangcollectie. Tevens halen we onze inspiratie uit films die zich afspelen in vroegere tijden. Decorateurs voor historische filmsets beschikken veelal over specialistische kennis over diverse stijlperioden. Onze behangsoorten zijn dan ook meer dan eens terug te zien in films, zoals recentelijk in de film Brooklyn. Bekende klassieke behangsoorten zijn: damask behang, paisley behang, toile de jouy behang, barok behang, botanisch behang of exotisch behang, ruitbehang, stippenbehang en natuurlijk de vele soorten bloemenbehang. Deze motieven kunt u allemaal vinden in velerlei kleuren in de categorie Behang. Twijfelt u over de kleur en/of het motief? Vraag dan een behangstaal aan. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op deze pagina, maar u kunt ook mailen of bellen. Bekijk hier onze contactgegevens. 

Behang Egerton