Accessoires voor op tafel

27 juni 2016 11:00
Onlangs hebben wij onze collecties bureau-accessoires en tafelartikelen uitgebreid met mooie cadeaus voor een sierlijke tafel en elegante, praktische accessoires voor op het bureau.

Accessoires voor op het bureau

In de categorie Bureau-accessoires vindt u prachtige, elegante en tegelijkertijd praktische accessoires voor op het bureau. Richt het bureau of de werkplek zo in dat de studeerkamer een prettige plek wordt om te werken. Decoreer met bronzen boekensteunen, een tinnen briefopener of een tafelklokje in antieke stijl. Een tinnen Art Nouveau schaal kan fungeren als pennenbak of opbergmogelijkheid voor andere bureauartikelen, zoals paperclips. Met een luxe presse-papier kunt u paperassen en belangrijke papieren stijlvol bij elkaar houden. Een nostalgische bureaulamp mag natuurlijk niet ontbreken. De wereldberoemde notarislamp is een sfeervolle en tijdloze bureaulamp. Mooie notitieboeken, chique pen en luxe opbergdoosjes werken motiverend. Vergeet ook niet de werkplek persoonlijk te maken met foto’s van uw liefsten in fraaie fotolijstjes. Tot slot zorgt een vaas met een frisse bos bloemen voor een inspirerende werkhouding. In de categorie Bureau-accessoires vindt u kortom antieke bureau-artikelen, klassieke bureauaccessoires en nostalgische bureau-accessoires. Ook de ideale plek voor het vinden van een cadeau, bijvoorbeeld voor Vaderdag.

Notitieboek Panel of the Aleppo Room Cadeauset Pen en Boekenlegger Mackintosh Red Roses Banker Lamp Classic verstelbaar

Tafeldecoraties

Aan de tafel ontbijten, de krant lezen, koffie drinken, lunchen, visite ontvangen, thee drinken, een spelletje doen, dineren en een borrel drinken: de eettafel is bij velen het middelpunt van het huishouden. Wel zo fijn als de tafel dan netjes aangekleed of gedecoreerd is. Dit kan met de prachtige tafelartikelen van Antiek Stijl Webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan fris, katoen tafeltextiel en charmante serviesjes voor koffie of thee. Begin de dag goed met een goed gedekte ontbijttafel. Een tafelkleed en bijpassend broodmandje geven een gezellige sfeer. Serveer bonbons, taart, koekjes of borrelhapjes in een van de mooie schaaltjes die wij aanbieden. Presenteer en serveer wat lekkers in klassieke stijl! Wat vindt u in deze categorie nog meer? Een luxe flesopener van tin, kop-en-schotels, melk-en-suikersets en glazen. Alles in antieke stijl, passend in klassieke interieur. Kijk snel in de categorie Tafelartikelen voor een stijlvol cadeau voor uzelf of om iemand anders mee te verrassen. 

Theeset Zomer Tafelkleed Red Roses Schaal op Voet van Tin