Knusse slaapkamer

23 mei 2016 13:55
Zachte pasteltinten, romantische bloemmotieven, krullen en zacht textiel: maak de slaapkamer knus in antieke stijl. Een slaapkamer in antieke stijl is een heerlijke plek om te slapen en te ontspannen: een stapje terug in de tijd met het comfort van nu.

Bedspreien

Nieuw bij Antiek Stijl Webwinkel is de categorie Slaapkamer. In deze categorie is een selectie gemaakt van de mooiste artikelen, perfect voor een klassieke en romantische slaapkamer. Denk aan een spiegel, wekker, sieradenbox, behang en een dressboy. Maak de aankleding van de slaapkamer compleet met een sfeervolle bedsprei. Deze kwaliteitsquilts en –bedspreien zijn heerlijk warm en comfortabel. De bedspreien passen uitstekend in een klassieke slaapkamer. Er zijn quilts verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en met verschillende motieven. Veelal zijn er ook bijpassende kussens verkrijgbaar. Met sierkussens kunt u het bed sfeervol opmaken. Zo is het elke dag weer fijn om ’s avonds uw opgeruimde slaapkamer binnen te stappen.

Verlichting

Verlichting in de slaapkamer is belangrijk. Algemene verlichting zorgt ervoor dat de slaapkamer goed verlicht kan worden, bijvoorbeeld bij het omkleden. Bij Antiek Stijl Webwinkel vindt u decoratieve én praktische verlichting voor de slaapkamer. Omdat algemene verlichting, bijvoorbeeld in de vorm van een plafonnière, hanglamp of kroonluchter, soms wat te veel of te fel kan zijn, is sfeerverlichting een must. Denk bijvoorbeeld aan een staande lamp en/of tafellampjes op de nachtkastjes. Ook wandlampen aan weerszijden van het bed kunnen voor sfeerverlichting zorgen. Tot slot kan er nog gekozen wordt voor leesverlichting bij het bed. Kijk in de categorie Verlichting voor de vele mogelijkheden.

Accessoires

Richt de slaapkamer leuk in met mooie accessoires in antieke stijl. Omring uzelf met mooie foto’s of kunst in fotolijsten. Inspirerend voor het slapen gaan. Kies een klassieke spiegel aan de muur boven de kaptafel of ga voor een handig tafelspiegeltje. Sieraden kunnen opgeborgen worden in een van de vele, luxe sieradendozen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een leuke make-up etui. Een lief wekkertje is praktisch, maar tevens mooi om te zien. Kleed de slaapkamer vervolgens aan met bijvoorbeeld een vaas met verse bloemen of een interessante sculptuur. Bekijk de verschillende categorieën en zie dat Antiek Stijl Webwinkel alles biedt om de slaapkamer knus en romantisch in te richten. Klassieke en sfeerbepalende meubels voor in de slaapkamer, zoals een dressboy, nachtkastjes, fauteuils en stoelen zijn te vinden in de categorie Meubelen. Voor een grootsere aanpak van de slaapkamer kunt u in de categorie Behang vele, prachtige behangsoorten ontdekken. Met een wandkleed kunt u op een eenvoudige manier de slaapkamer een nieuwe, frisse uitstraling geven. 

Dressboy Provence Behang Lovely in Roze/Wit/Zilver Alarmklok Locomotion 

French Cabinet Set Tiffany Tafellamp Pure Bloem Beige spiegeltje Frivool op voet

Set van 2 Crème fotolijstjes Antic Kussen Patchwork Blauw  Buste Shannon