Jubileum- en relatiegeschenken

18 maart 2016 14:30
Bent u op zoek naar jubileumgeschenk of relatiegeschenk met klasse? Bij Antiek Stijl Webwinkel heeft u royale keuze uit toepasselijke cadeaus voor bijvoorbeeld uw collega, het bruidspaar of een zakenrelatie.

Ruime keuze uit cadeaus

Om het u gemakkelijk te maken heeft Antiek Stijl Webwinkel twee speciale categorie√ęn in de webwinkel met de mooiste cadeautips voor Jubileum- en Relatiegeschenken. In deze twee categorie√ęn hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die zeker in de smaak zullen vallen. Cadeaus die passen bij een vrouw, cadeaus die passen bij een man en cadeaus die voor iedereen geschikt zijn: zo vindt u voor elk wat wils. ¬†

Jubileumcadeaus

Jubileumgeschenken kunnen op verschillende momenten van pas komen. Denk aan een huwelijksjubileum, bedrijfsjubileum,¬†ambtsjubileum, afscheid van een collega, pensionering,¬†VUT¬†of andere jubilea. Het is een traditie om de jubilaris een geschenk te geven. Vaak worden jubileumgeschenken als gezamenlijk cadeau gegeven. Hierdoor is het mogelijk een kwaliteitsgeschenk te kopen. Een sculptuur, vaas of schaal is een klassiek cadeau en een veilige optie. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn vele sculpturen, vazen en schalen te kiezen, zodat er altijd een passend cadeau tussenzit in een vorm en in kleuren die passen bij de ontvanger.¬† Kent u de persoon persoonlijk niet heel goed? Ook dan zijn er genoeg opties te kiezen in meert tijdloze vormen en tinten. Zo slaat u nooit de plank mis. Wilt u eens iets anders geven dan een sculptuur, vaas of schaal? Kijk dan eens in de categorie Bureau-accessoires voor chique cadeaus die ook nog eens praktisch zijn. Iedereen kan een dergelijk cadeau waarderen.¬† Wanneer de jubilaris een uitgesproken smaak heeft en de gever goed doorheeft wat past bij deze persoon, kunt u een meer persoonlijk cadeau geven, zoals een sieraad of een bijzondere tas. Kijk voor deze collecties in de categorie Sieraden en Tassen. ¬†Natuurlijk zijn er nog veel meer cadeau-idee√ęn. In de categorie Cadeau en Decoratie vindt u tal van cadeaus met klasse. Steeds passend bij de klassieke stijl, antieke stijl en kunsthistorische stijl.

Relatiegeschenken

Een zakenrelatie heeft aandacht nodig. Wanneer een samenwerking prettig is verlopen of een succes is behaald, kan dit gevierd worden met een mooi geschenk. In de categorie Relatiegeschenken zijn mooie cadeaus te vinden waarmee de band tussen u en de zakenrelatie versterkt kan worden. Typisch Hollandse motieven zijn zeer geliefd, met name bij buitenlandse (zaken)relaties en internationale contacten. Ook wanneer u reist en graag een origineel cadeau als aandenken mee wilt nemen voor familie en vrienden zijn Hollandse thema’s erg leuk om te geven. Bij Antiek Stijl Webwinkel vindt u Hollandse souvenirs met klasse. Eigentijdse cadeaus met een klassieke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan cadeaus met tulpvormen en andere bloemmotieven. Naastcadeaus met tulpen zijn er ook kunsthistorische geschenken verkrijgbaar, die onmiskenbaar bij Nederland horen. De presse-papier met het Meisje met de parel van Johannes Vermeer (1632-1675) is een favoriet cadeau. Kunstwerken van Vincent van Gogh (1853-1890) zijn altijd geliefd en spreken tot ieders verbeelding. Er zijn verschillende Van Gogh accessoires verkrijgbaar, van wandkleed tot klok en van tas tot vaas. Kleine en grote cadeaus voor relaties vindt u bij Antiek Stijl Webwinkel. Wanneer u meerdere stuks nodig heeft van een artikel, van enkele, tientallen tot zelfs honderd stuks, is dit vrijwel nooit een probleem. Antiek Stijl Webwinkel denkt graag met u mee, zodat het aantal relatiegeschenken dat u wenst voor u gemaakt kan worden. 

Visitekaartetui Impression  Sculptuur Auguste Rodin

Vierkante Kaarten AppetizingArt HollandPresse-papier Meisje met de Parel