Bronzen beelden

10 februari 2016 11:15
In de woonkamer, in de hal of in de tuin: bronzen beelden zijn ideaal om plekken in en om het huis op een kunstzinnige manier te verfraaien. Antiek Stijl Webwinkel heeft een grote collectie bronzen sculpturen, gebaseerd op een historische achtergrond.

Klassieke thema's

Met een bronzen beeld of bronzen sculptuur brengt u een kunstwerk in huis. Beelden van brons zijn klassiek en tegelijkertijd tijdloos en hebben een prachtige, authentieke uitstraling. Deze bronzen beelden passen daarom uitstekend in antieke interieurs en klassieke interieurs. Bronzen beelden zijn bij Antiek Stijl Webwinkel in vele vormen en thema’s verkrijgbaar. Kies een sculptuur dat past bij uw interieurstijl en ga op uw gevoel af. Dierfiguren zijn een geliefd onderwerp: tijdloos en passend in elk interieur. Een onderwerp uit de natuur in huis zorgt voor en prettige balans. Kies bijvoorbeeld uit een edel paard, mollige uil, grappige pinguïn, magnifieke zwevende uil, lief muisje, artistieke haas of een elegante poes. Daarnaast biedt Antiek Stijl Webwinkel een ruime keuze aan bronzen art nouveau beelden. Met name gracieuze dames waren binnen de Art Nouveau periode (ca. 1890-1914) een geliefd onderwerp voor beeldhouwers.

Geschikt voor binnen én buiten

Bronzen beelden of bronzen sculpturen kunnen op veler plekken geplaatst worden. Natuurlijk is dit afhankelijk van het formaat, daarom zijn bij Antiek Stijl Webwinkel bronzen beelden in diverse formaten verkrijgbaar. Sculpturen kunnen geplaatst worden op een bijzettafel, in de vensterbank, op een kast, op een schouw, in de hal, in de slaapkamer of op een bureau. Een bronzen sculptuur is motiverend om te zien! Naast de vele mogelijkheden in het interieur, kunnen vele bronzen beelden van Antiek Stijl Webwinkel als bronzen tuinbeelden fungeren. Denk aan plaatsing in de tuin, op het terras of balkon. Bronzen beelden in de vorm van vogels en andere dieren zijn uiteraard zeer toepasselijk voor plaatsing in de tuin als bronzen tuinsculptuur of bronzen tuinbeeld.

Cadeau

Bij tal van gelegenheden is een bronzen beeld een perfect cadeau. Denk aan een jubileum, afscheid van een collega of werknemer, geboorte, verjaardag, huwelijk, afstuderen of een nieuwe woning. Natuurlijk is het altijd een goed moment om uzelf een mooi, bronzen beeld cadeau te doen. Kijk rond in de collectie Sculpturen voor alle klassieke bronzen beelden en bronzen sculpturen in antiek stijl en vind het bronzen sculptuur waarnaar u op zoek bent.

Zwanen in Brons Jugendstil Fontein Aphrodite in Brons

 Fontein / Sculptuur Snail Sculptuur Poes strekt zich uit