Hollandse tulpen

15 september 2015 12:32
Vandaag is het Prinsjesdag! Traditiegetrouw valt deze oranjegekleurde dag op de derde dinsdag van september. Net als Prinsjesdag is ook de tulp onlosmakelijk verbonden met Nederland. Daarom besteden we in dit blog aandacht aan de prachtige bloem: de tulp.

Verkrijgbaar in tal van kleuren zorgen tulpen zowel buiten als binnen voor een vrolijke uitstraling. Lijst bijvoorbeeld een mooie kaart met geschilderde tulpen in. Een nog grootser effect geeft het behang Tulip Damask, verkrijgbaar in 4 schitterende tinten. Geef het najaar een fleurige uitstraling met een warm kussen met kunstzinnig Tulpmotief. Of ga voor nieuwe verlichting in de vorm van een tulp. Verkrijgbaar als tafellamp, hanglamp en wandlamp. Sfeervol en elegant. Geef het geheel een romantische sfeer met kaarslicht en de prachtige kandelaar Bronze Tulip. Laat het najaarslicht prachtig door de ramen schijnen met de Tiffany raamhanger Tulip. Decoreer met mooie, keramieken vazen met tulpenmotieven, zoals de vaas Black & White Tulip en Tulpenvaas Sunset. Zo heeft u het hele jaar door tulpen in huis.

Sieraden

Versier uzelf met een sieraad met een tulp als motief, zoals bij de schitterende Jugendstil broche Tulip. Deze broche is ook als hanger te gebruiken. Meer klassiek is de hanger met zwarte Onyx en een reli├źf van een tulp in witte Agaat: hanger Tulipe. Het collier Mackintosh Tulip combineert geometrie met zwierige Art Nouveau lijnen met de tulp als onderwerp.

Tassen

Een tulp als tas... steel de show met de mooie, kwaliteitslederen tassen van By-Lin. De ontwerpen van deze Nederlandse ontwerpster zijn geïnspireerd op de natuur. De tulp is voor By-Lin het meest geliefde onderwerp, te zien aan de vele keuzes uit tassen in tulp vorm. De klassieke Tulip handtas is een buidelmodel die sluit en opent als een tulp. Verkrijgbaar in glad rood leer en een variant met een subtiel structuurmotief in rood leer. Naast de handtassen heeft Antiek Stijl Webwinkel ook een praktische, maar even elegante rugtas in tulpvorm in de collectie. Deze tas heeft prachtige vintage aardetinten. Opvallend van vorm, subtiel van kleur. Naast de handtassen en rugzak, zijn er ook bijpassende sleutelhangers in verkrijgbaar. Deze leuke tulp sleutelhangers zijn verkrijgbaar in rood, fuchsia en zwart. Tot slot is er een bijzonder tulpentasje van By-Lin voor een hele speciale dag verkrijgbaar, namelijk het ringentasje White Wedding. Deze witte tulp is een onmisbaar accessoire op de grote dag!

Souvenir

Cadeaus met tulpen als onderwerp zijn een geliefd souvenir. Geef daarom een kwaliteitssouvenir cadeau en kies voor de tulpen van Antiek Stijl Webwinkel. Een mooi cadeau voor familie of zakenrelatie na een reis in Holland. 

Collage Tulpen

1. Rugtas Tulip Vintage 2. Broche/Hanger Tulip 3. Tulpenvaas Sunset 4. Kussen Purple Tulips 5. Behang Tulip Damask 6. Kandelaar Bronze Tulip 7. Wandlamp Tulp Marmer 8. Hanger Tulipe 9. Handtas Tulip Classic