Tassen & manden

12 augustus 2015 11:18
Klassieke handtassen voor een dagje shoppen, chique avondtasjes voor een avondje uit. Kunstzinnige toilettasjes en make-up tasjes. Nostalgische picknickmanden en opbergmanden. Voor elk doel biedt Antiek Stijl Webwinkel een passende tas.

Handtassen en schoudertassen

Antiek Stijl Webwinkel heeft een prachtige collectie tassen, waaronder vele handtassen. De meeste handtassen zijn gemaakt van exclusieve stoffen met gracieuze motieven in Art Nouveau stijl. Deze praktische handtassen vindt u alleen bij Antiek Stijl Webwinkel en zijn dus uniek. Extra bijzonder zijn de Design Nathalie tassen. Een pittig ontwerp, gecombineerd met de meest fantastische stoffen. De opbrengst van deze tassen komt geheel ten goede aan Stichting Melanoom. Ook zijn er handtassen in ronde vorm, de Rondo's. Dit speelse model kan zowel in de hand gedragen worden als over een schouder. De rieten handtassen en gehaakte tassen zijn handig en stijlvol voor een dagje strand of voor boodschappen. Naast deze handtassen in klassieke stijl, heeft Antiek Stijl Webwinkel twee vrouwelijke rugtassen in de collectie, geïnspireerd op kunst van Hollandse meesters, zoals Johannes Vermeer (1632-1675) en Vincent van Gogh (1853-1890). Van Vincent Van Gogh zijn tevens schitterende handtassen en verkrijgbaar met motieven van Amandelbloesem, Zonnebloemen en Irissen. 

Avondtasjes en toilettasjes

Ook in de collectie avondtassen zijn de meesterwerken van Van Gogh vertegenwoordigd. Maak goede sier met een elegant avondtasje, geweven in het patroon van de Irissen, Amandelbloesem of Zonnebloemen. Bijpassende toilettasjes / make-up tasjes zijn eveneens verkrijgbaar. Kralentasjes zijn fraaie avondtasjes in antieke stijl. Elegant en sierlijk: perfect voor een avond uit naar bijvoorbeeld een concert, opera, theater, gala, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. De make-uptasjes hebben een compact formaat en kunnen ook als etui gebruikt worden.

Picknickmanden, fietsmanden en opbergmanden

Soms biedt een mand meer ruimte voor het meenemen van spullen, zoals boodschappen of eten en drinken. Een rieten picknickmand, sportieve picknicktas, klassieke picknickkoffer of rotan fietsmand biedt dan uitkomst. Bij Antiek Stijl Webwinkel heeft u keuze uit diverse rotan manden van hoogwaardige kwaliteit. In de categorie Picknickkoffers-Tassen-Manden vindt u tevens grotere manden voor het opbergen van bijvoorbeeld kranten, tijdschriften of losse spulletjes. Ook zijn er fraaie, stevige rotan wasmanden verkrijgbaar.

Accessoires voor in de tas

Bestel bij uw tas gelijk een chic tasspiegeltje. Zo heeft u altijd een spiegeltje bij de hand. Handig voor bijvoorbeeld het bijwerken van make-up of kapsel. Een mooie pen mag ook zeker niet ontbreken in uw handtas. Bij Antiek Stijl Webwinkel is een fraaie pen van de kunstenaar Charles Rennie Mackintosh verkrijgbaar. Door de roosjes past deze pen heel mooi bij de tassen met bloemenmotief.

Tassencollectie