Wandlampen met decoratie

2 maart 2015 12:07
Een wandlamp aan de muur is niet enkel praktisch, maar is tevens een sieraad voor aan de muur. Decoratieve wandlampen zijn bij uitstek geschikt om een wand te verfraaien en te belichten.

Decoratieve wandlampen                                         

In de categorie Wandlampen zijn de mooiste decoratieve wandlampen in antiek stijl te vinden. Wandlampen met een guirlande armatuur, bijvoorbeeld, zijn zeer sierlijk en van een klassieke schoonheid. Guirlande armaturen hebben sierlijke details en krullende, slingerende vormen. Stel zelf een guirlande wandlamp samen door te kiezen voor een bronzen armatuur of messing armatuur en een geslepen glaskap of een glaskap in vlam vorm. Ook armaturen met florale vormen en bloemfiguren zijn verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel. Deze wandlampen zijn met name ge√Įnspireerd op de Art Nouveau periode. Toortsen hebben een meer majestueuze uitstraling en passen hierdoor prachtig in historische huizen. Erg mooi in combinatie met een vlammende glaskap. Chique wandlampen met kristallen, zoals wandlamp Emperor en wandlamp Kristal zijn ware sieraden voor aan de muur. Ook Venetiaanse wandlampen zorgen voor een sierlijk verlichte muur.

Nostalgische interieurs

Wandlampen met decoratie, zoals krullen, guirlandes, bloemfiguren en kristallen passen goed in nostalgische interieurs, klassieke interieurs, historische huizen en monumentale panden. Wandlampen van Antiek Stijl Webwinkel hebben een antieke uitstraling, maar voldoen volledig aan de eisen van u. In de collectie wandlampen zijn vele verschillende modellen te kiezen, zowel uplighters als downlighters. Op deze manier is er voor iedere liefhebbers van de antiek stijl een decoratieve wandlamp te vinden. 

Wandlamp Toorts Groot Vlam  Wandlamp Emperor

Wandlamp Cascada Wandlamp Flora