Wintertinten

12 november 2014 11:15
De winter komt ons weer tegemoet. We verlangen naar een witte kerst, bevroren slootjes, warme chocolademelk en naar winterse taferelen zoals geschilderd door Hendrick Avercamp. Ook is het tijd om het interieur onder te dompelen in wintertinten.

Kleurenpalet

In de collectie van Antiek Stijl Webwinkel is het kleurenpalet voor de winter ruim vertegenwoordigd. Ingetogen, diepe kleuren, zoals stijlvol zwart en kobaltblauw, maar ook ijstinten, zoals lichtblauw en wit. Met sieraden, kussens, verlichting, behang en andere woonaccessoires in wintertinten is het in wintersfeer brengen van het interieur een eenvoudige stap. Kijk hieronder voor een winterse sfeeridee√ęn.

Kerstmis vieren

Helderrood en smaragdgroen zijn bij uitstek de kleuren die ons in kerstsfeer brengen. In de categorie Kerst zijn warme wintertinten goed vertegenwoordigd. Begin de feestdagen in stijl met een nieuw barok behang, zoals behang Mumford in rood. Collier Diona in smaragdgroen staat erg mooi bij een chique kerstoutfit in zwart. Erg leuk zijn ook de antiek stijl kersthangers van tin: deze zorgen voor het ultieme, nostalgische kerstgevoel. In de categorie Kerst zijn nog meer cadeautips voor Kerstmis te vinden. Tiffany Tafellampje Angel is een tijdloze kerstklassieker.

Venetiaanse Hanglamp Aquamarijn  Kussen Orchidee

Behang Tally-Ho in zwart  Broche Ornamentaal

Hoofafbeelding: Winterlandschap met schaatsers, Hendrick Avercamp, ca. 1608 via Wikimedia.org