Geniet van de zon, bescherm jezelf

2 juli 2014 10:12
Nu de zomer is begonnen, genieten we graag van de warme zonnestralen. Maar de straling van de zon is ook gevaarlijk. Zonverbranding op jonge leeftijd verdubbelt de kans op melanoom, een vorm van huidkanker. Stichting Melanoom zet zich onder meer in voor de preventie van huidkanker. De blauwe Deel ondersteunt hierin met de verkoop van de NATHALIE tas en een speciaal Dikkie Dik boekje.

Bescherm je huid

‚ÄėEnjoy the sun, protect your skin‚Äô. Onder dit motto wordt het belang van goed insmeren de komende tijd onder de aandacht gebracht door Stichting Melanoom en KWF Kankerbestrijding. Zonverbranding op jonge leeftijd kan namelijk desastreuze gevolgen hebben op latere leeftijd en huidkanker kan veelal voorkomen worden door goede bescherming tegen de zon.¬†Volg daarom¬†deze tips¬†op en kijk op de website van¬†Stichting Melanoom. Voor ouders van jonge kinderen is er het boekje¬†Dikkie Dik en de smeerpoes, waarin op speelse wijze wordt uitgelegd wat de gevaren zijn van de zon en hoe je je daar tegen kunt beschermen. Het boekje is uitgegeven door Stichting Melanoom. De opbrengst ervan wordt besteed aan activiteiten ter preventie van huidkanker.

Tassenlabel NATHALIE

De blauwe Deel Webwinkels voelt zich betrokken bij de activiteiten van Stichting Melanoom en verkoopt daarom de speciale NATHALIE tas waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de stichting. Lees het blog met het verhaal achter deze bijzondere tas. De NATHALIE tas wordt met de hand gemaakt; elke tas is uniek. Voor de tas worden de meest exclusieve stoffen gebruikt; van artistiek en klassiek tot hip en modern. Met de NATHALIE tas steun je het goede doel en heb jij een unieke tas in handen. 

  Nathalie Tas AuroraNathalie Tas Blue Blossom

Nathalie Tas Gouden Ode Nathalie Tas Bloemenweelde