Vaderdag

19 mei 2014 12:08
Op de derde zondag van juni is het Vaderdag. Dé dag om het vaderschap te vieren en vader in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Vaderdag op zondag 15 juni. Hoe verrast u uw vader? Antiek Stijl Webwinkel helpt u graag met een 'classy' cadeau en heeft daarom een top 5 samengesteld.

5. Visitekaartetui Impression

Vaders die geregeld visitekaartjes geven zullen deze luxe visitekaarthouder zeker waarderen. Met deze verzilverde etui kan hij in stijl een visitekaartje overhandigen aan een potentiële zakenrelatie. Omdat de visitekaartetui gelakt is is poetsen niet nodig. Wel zo handig. Tip: de sluiting biedt ruimte voor gravering. Zo maakt u het een mooi persoonlijk cadeau.

4. Klok Zakhorloge

Een moderne klok in een klassiek jasje. De wandklok heeft de vorm van een zakhorloge waardoor de klok een nostalgische uitstraling krijgt. Een leuke klok voor op zijn kantoor of hobbykamer.

3. Notarislamp Banker

De bankierslamp is een wereldberoemde klassieker, die altijd in de smaak valt. Deze lieve versie van de bankierslamp is door het formaat gemakkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een bureau, nachtkastje, tafeltje of kastje. Een ideaal cadeau voor Vaderdag.

2. Sieradendoos Watch me

Ook heren hebben een bijouxdoos nodig om hun horloges en armbanden veilig en stofvrij te kunnen opbergen. Misschien dat uw vader hier zelf in eerste instantie niet snel aan denkt, dus verras hem met deze zeer mannelijke en stijlvolle zwarte sieradendoos van echt leder.

1. Manchetknopen Classy

Sieraden cadeau krijgen is altijd leuk. Ook vaders zien graag een nieuw setje manchetkopen in hun overhemd. Deze set is subtiel en tijdloos. De manchetknopen zijn vervaardigd van Sterling zilver en ingelegd met zwart email.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan eens in de categorie Vaderdag