Verlovings-, trouw- en vriendschapsringen

17 februari 2014 16:10
De liefde bezegelen met een ring is een eeuwenoud gebruik dat vandaag de dag niets aan betekenis heeft verloren. De ring staat symbool voor de oneindige liefde of vriendschap tussen twee mensen. Een ring kent namelijk geen begin of einde. De klassieke ringen van Antiek Stijl Webwinkel zijn zeer geschikt voor een huwelijksaanzoek, het bezegelen van een vriendschap of nieuwe periode in het leven van twee geliefden.

Gelegenheden

Met een zorgvuldig uitgekozen ring zet men de eerste stappen op weg naar het altaar. Wie denkt aan een huwelijksaanzoek en graag een bijzondere ring wil geven, is bij Antiek Stijl Webwinkel aan het juiste adres. Verras haar met een door u uitgekozen verlovingsring. Ook voor heren kan Antiek Stijl Webwinkel op verzoek een (bij)passende ring vinden. Is er nieuwe periode aangebroken in jullie leven, bijvoorbeeld door te gaan samenwonen, een huis te kopen of de komst van een kindje? Laat weten hoe blij en onvergetelijk u dit moment vindt door uw partner een ring te geven. Een sieraad dat nooit vergaat. Niet alleen liefdeskoppels kunnen terecht voor een symbolisch cadeau in de vorm van een ring. Bekroon een trouwe vriendschap door een ring te geven aan die ene dierbare vriend of vriendin. 

Stijlen

Romantische ringen, antiek stijl ringen, klassieke ringen, tijdloze ringen, organisch gevormde ringen, in Sterling zilver, verguld of rosé goud. Florale motieven, parels, edelstenen en Swarovski kristallen voeren de boventoon in de collectie Sieraden van Antiek Stijl Webwinkel. Elk juweel is op nauwkeurige wijze vervaardigd van de meest kwalitatieve materialen. Opvallende ringen, kleurrijke ringen en elegante ringen: voor ieder type vrouw is de perfecte verlovingsring, trouwring of vriendschapsring verkrijgbaar. Naar wens kan Antiek Stijl Webwinkel een bijpassende ring voor de heer vinden. Kijk in de categorie Ringen onder Sieraden/Juwelenkoffers voor de collectie ringen.