Brocante fotolijstjes

6 januari 2014 9:40
Brocante is een Frans woord en betekent verkoop van tweedehands spullen en vooral curiosa. Tegenwoordig wordt de term brocante echter veel gebruikt om de uitstraling van een product te duiden: een voorwerp met een doorleefd uiterlijk en een authentieke of nostalgische uitstraling. Brocante fotolijstjes bij Antiek Stijl Webwinkel lijken oud en antiek, maar zijn dat niet. Ze hebben een warme, brocante uitstraling gekregen.

Versieringen

Brocante fotolijstjes kenmerken zich door sierlijkheid. Roosjes, parels, steentjes in een lijstje van ijzer of hout, vaak met een antic look of antic finish. Hierdoor lijken de fotolijstjes gevonden juweeltjes van de brocantemarkt, waarmee u hoge ogen gooit. De fotolijstjes van Antiek Stijl Webwinkel zijn nieuw en dus stevig. Brocante fotolijstjes die lang meegaan en makkelijk neer te zetten of op te hangen zijn.

Zwart-wit foto’s

Zwart-wit foto’s zijn perfect voor brocante fotolijstjes en zorgen voor een nostalgische en sfeervolle uitstraling. Met de digitale middelen van nu is elke moderne foto om te toveren in een authentieke zwart-wit foto. Natuurlijk staan ook de mooiste kleurenfoto’s schitterend in een brocante fotolijst. Koester zo de mooiste herinneringen. Of plaats een mooie ansichtkaart in een antiek stijl fotolijstje.

Brocante en antiek stijl

Brocante fotolijstjes zijn bij Antiek Stijl Webwinkel volop verkrijgbaar. Er is keuze uit diverse modellen, zoals rechthoekige, ronde en ovalen lijstjes. Van hout of ijzer, versierd met parels, bloemetjes, strikjes of zirkonia’s. Uitbundig, klassiek of meer landelijk en naturel: er zijn diverse brocante fotolijsten verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar fotolijst Rozenpracht, Prima Donna, Inci, Madame, Strauss, Lief, Antic, Fiocco, Hout met zilver patin, Enchanting en La Vie. Brocante fotolijstjes, antiek stijl fotolijstje en klassieke fotolijstjes zijn verkrijgbaar bij Antiek Stijl Webwinkel. Kijk voor alle fotolijstjes in de categorie Fotolijsten