Cadeautjes tijd!

17 oktober 2023 14:00
De donkere dagen komen er aan. En ja heus, we denken al weer een beetje aan de FEESTDAGEN. Iedereen vindt het leuk om met familie en vrienden het gezellig te hebben. Versier het huis, neem de tijd voor een goed gesprek, serveer een hapje en een drankje. Geef elkaar mooie cadeautjes. GENIET.

Geven is leuk en ontvangen is fijn!

AntiekStijlWebwinkel heeft een speciale gift categorie van cadeautjes rondom de 20 euro samengesteld. Aantrekkelijke artikelen voor het St. Nicolaas feest of voor het Kerstfeest. Originele verrassingen om in een surprise te verpakken en authentieke geschenken voor onder de kerstboom.

Is het niet mogelijk elkaar te bezoeken? Maak iemand blij en stuur een geschenk op! Of laat AntiekstijlWebwinkel rechtstreeks een pakketje bezorgen bij een vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma, zuster, broer, neef, nicht of kleinkind. Of gewoon bij iemand die het nodig heeft om verrast te worden....

Het zijn originele en wonderschone artikelen: Glamour, luxe, goud, zilver en pittige kleuren. Weelderige vormen afgewisseld met strakke lijnen; ontwerpen van beroemde namen en stijlen. Kijk snel en wacht niet te lang!