Groene VADERDAG

23 mei 2023 13:00
De kleur GROEN staat garant voor de liefde aan de natuur. Het is de kleur van de tuinliefhebber, de huisliefhebber en de goede gastheer. Relaties zijn belangrijk voor groen. Opeens doet de kleur groen ons denken aan een leuke vader!!! Zondag 18 juni is het vaderdag: Zeg het met GROEN.

De kleur groen refereert zeker naar de natuur, maar wordt ook graag in interieurs toegepast. GROEN is een positieve kleur met een associatie naar balans en harmonie. Veel mensen voelen zich in een groene omgeving rustig en ontspannen. AntiekStijlwebwinkel kiest de kleur groen veelvuldig. De ontwerpen van Coloured by Art© laten diverse Tiffany lampen in de kleur groen zien.

Er bestaan natuurlijk verschillende tinten groen. Zo groen als gras, appeltjesgroen, olijfgroen, mintgroen, smaragdgroen....

kleurencirkel van www.vtwonen.nl

Als de kleur groen wordt gebruikt in combinatie met een andere kleur, wordt steeds een ander effect verkregen. Zo is groen de complementaire kleur van rood. Ze vormen samen een groot contrast en eisen de aandacht evenveel op. Geel en groen liggen in de kleurencirkel naast elkaar, dus het effect is veel lieflijker en zonniger.

Er zijn in onze webwinkel ook mooie vazen en sculpturen voor VADER te vinden.