SJAALS die wat te vertellen hebben

2 november 2022 10:00
Een SJAAL als een SCHILDERIJ. Echt fantastisch! Kleurig, handgeweven met de mooiste motieven. Draag deze sjaals als een sieraad om de hals en koester ze.

Sjaal GOUDEN UUR is een betoverende sjaal. Deze sjaal laat een verrassend JAPANS aquarel effect zien. De natuur als inspiratiebron maakt dat het een tijdloos ontwerp is. De prachtige kleuren in goudgeel met warmrood geven de sjaal extra cachet. De kleuren doen denken aan het gouden uur, ook wel magische uur genoemd. Tijdens deze korte periode na zonsopkomst of voor zonsondergang is er meer indirect zonlicht. Daardoor is het licht meer rood en zachter. Voel je rijk en mooi met deze shawl.

GOUD is ook een belangrijke tint in het wereldberoemde schilderij DE KUS van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt (1862-1918). Klimt creëerde in Art Nouveau stijl. Dit kunstwerk is als een gouden/kleurrijke ode en op een fairtrade sjaal aangebracht. Mooi om deze shawl aan een geliefde te geven... De psychologische emotie van de liefde wordt tot uiting gebracht.