Historische kussens in de tuin

5 augustus 2013 14:20
Het heerlijke, zomerse weer zorgt ervoor dat er veel tijd in de tuin of op het balkon wordt doorgebracht. De woonkamer verplaatst zich als het ware naar buiten toe. Maak het buiten zo comfortabel mogelijk door fijne sierkussens bij het tuinmeubilair te voegen.

Klassieke tuin

Ook tuinmeubels kunnen gedecoreerd worden met woonaccessoires in antieke stijl. Zo wordt met geweven kussens een klassieke en chique buitenplaats gecreëerd waar het heerlijk toeven is. Kussens met historische motieven hebben een rustgevende, prettige uitstraling. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn diverse sierkussens verkrijgbaar met verschillende historische motieven, bijvoorbeeld met landelijke tafereeltjes, bloemen en dieren. Deze passen wondermooi in de tuin of op het balkon.

Natuurlijke motieven

Waterlelies, vlinders, pauwen, libellen, klaprozen, salamanders, kikkers, korenbloemen, lieveheersbeestje, waterelfjes: al deze zomerse onderwerpen zijn vertegenwoordigd in de collectie sierkussens van Antiek Stijl Webwinkel.  Droom weg en geniet van de temperatuur met zachte kussens in de tuinbank, in een stoel of op het ligbed. Met een kussen in de rug is het comfortabel lezen, eten en luieren. Meerdere kussens op nonchalante wijze naast elkaar geplaatst geeft een sfeervolle, gestylde uitstraling.

Zomers gevoel

Kussen Zonnestraat en kussen Casa zijn ideaal voor bij het tuinmeubilair. Deze kussens geven direct een zomers gevoel. Neem dit gevoel het hele jaar door mee, door de kussens in het najaar binnen te gebruiken. Kussen Fairy Paddling geeft een fris, zomers gevoel. Kussen Craquelure Lizard en Craquelure Frog hebben een Mediterraanse uitstraling, dus perfect voor in de tuin tijdens warme zomerdagen. Zoals eerder genoemd zijn er ook tal van bloemige kussens die uitstekend passen in de tuin. Kijk in de categorie Sierkussens onder Cadeau en Decoratie voor de hele collectie sierkussens en kies de kussens die mooi passen bij de kleurrijke bloemen en planten in uw tuin.