Het opbergen van antieke sieraden

22 juli 2013 16:10
Waardevolle antieke sieraden, zoals erfstukken, wil men graag veilig en stofvrij opbergen. Dit kan met een van de prachtige sieradenboxen van Antiek Stijl Webwinkel. De collectie bijouxdozen van Antiek Stijl Webwinkel is samengesteld met het oog op antieke sieraden en antiek stijl sieraden. Zo is er altijd een passende sieradenbox verkrijgbaar.

Bescherming van sieraden

De sieradenboxen van Antiek Stijl Webwinkel hebben een handige vakindeling. Op deze manier kunnen ringen, armbanden, colliers, horloges, oorbellen en broches apart bewaard worden en raken kostbare juwelen niet beschadigd doordat ze bijvoorbeeld tegen elkaar aan liggen. Door sieraden afgesloten te bewaren komen ze bovendien niet in aanraking met stof, blijven ze langer mooi en hoeven ze dus minder vaak gepoetst te worden. Het meest belangrijke is echter de bescherming tegen diefstal. Wanneer men voor langere tijd weggaat, bijvoorbeeld op vakantie, is het aan te raden sieraden op te bergen in een kluis. Speciaal hiervoor heeft Antiek Stijl Webwinkel de compacte sieradenkoffer Safe in de collectie.

Klassieke uitstraling

De sieradenboxen van Antiek Stijl Webwinkel zijn prachtig afgewerkt een verkrijgbaar in de mooie tinten. Deze bijouxdozen mogen gezien worden; op bijvoorbeeld de kaptafel of op een planchet in de badkamer of wc. De sieradendozen kunnen gemaakt zijn van echt leder of imitatieleder. Wanneer het echt leder betreft, staat dit bij het artikel vermeld. Sfeervol cognac, spannend rood, klassiek zwart of een lieve pastelkleur? De keuze is royaal. Antieke sieraden worden gegarandeerd opgeborgen in een bijouxdoos met allure, zowel voor hem als haar.

Modern gemak

Vele juwelenkoffers bestaan uit meerdere, uitschuifbare laden met verschillende compartimenten. Diverse modellen zijn tevens voorzien van een handige spiegel aan de binnenzijde van het deksel en een handvat. Zo kan de sieradenbox makkelijk verplaatst worden. Ook zijn er complete sieradenboxen met een reisetui! Kortom: bij Antiek Stijl Webwinkel vindt men de ideale sieradenbox met een klassieke uitstraling, maar voorzien van moderne gemakken.

Kijk onder de categorie Sieraden/Juwelenkoffers bij Sieradenboxen voor de hele collectie bijouxdozen en bestel vandaag nog. Zorg dat antieke sieraden veilig en stofvrij worden bewaard.