Nieuwe lijn badkamerlampen

21 juni 2021 10:00
Een badkamer in klassieke sfeer vraagt niet alleen om klassieke badkameraccessoires, maar ook om klassieke verlichting. Verlichting in de badkamer is niet alleen praktisch, maar ook bepalend voor de sfeer in één van de belangrijkste kamers in huis. In de badkamer zorg je ervoor dat je 's ochtends een frisse start maakt. En aan het eind van de dag is de badkamer een fijne plek om even tot jezelf te komen. Met de juiste badkamerlampen is de sfeer van een badkamer in antiek stijl compleet.

Vakmanschap

De nieuwe collectie badkamerlampen bestaat uit mondgeblazen glaskappen. Doordat ze op vakkundige wijze zijn vervaardigd, ontstaan lampen van zeer hoge kwaliteit. Het proces van glasblazen vraagt om veel geduld wat het erg intensief maakt en natuurlijk om expertise. Met het vakmanschap dat duidelijk aan de lampen is af te zien, krijgt elke badkamer meteen een luxe uitstraling. De badkamerlampen bij Antiek Stijl Webwinkel zijn te kiezen met een armatuur in nikkel, mat nikkel, messing of brons.

Functioneel en sfeervol

De badkamer is een ruimte die dagelijks gebruikt wordt. Baden, douchen, opmaken, scheren: de badkamer is dé ruimte voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Daarbij wil men niet gehinderd worden door slechte verlichting. De ruime collectie badkamerlampen van Antiek Stijl Webwinkel is speciaal geschikt voor natte ruimten. Onze wandlampen hebben een authentieke uitstraling, maar voldoen volledig aan de eisen van nu. De mooie, klassieke armaturen en fraai geblazen glaskappen sieren de badkamer als een ornament. Zo kun je de sfeer van het interieur mooi door laten lopen in de badkamer. Het geeft rust in huis als de verschillende ruimtes eenheid uitstralen qua ambiance.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Wandlampen zijn ideaal om naast of boven een spiegel te plaatsen. Om schaduw op het gezicht te voorkomen, is het belangrijk dat het licht boven de spiegel gecentreerd wordt. Het is aan te raden om te kiezen voor een armatuur die licht over de rand van de wasbak werpt, waardoor het licht in het gezicht weerkaatst. In het geval u de lamp aan de rand van de spiegel plaatst, kan dat het beste op ooghoogte gedaan worden.

U kunt alle nieuwe modellen zien in de categorie Badkamerverlichting!