Vaderdag: 20 juni

20 mei 2021 10:00
Op de derde zondag van juni is het Vaderdag. Dé dag om het vaderschap te vieren en vader in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt Vaderdag op zondag 20 juni. Hoe verrast u uw vader? Antiek Stijl Webwinkel helpt u graag met een smaakvol cadeau.

Wie schrijft, die blijft

Vaders doen veel voor hun kinderen. Daar kunnen ze af en toe wel een geheugensteuntje bij gebruiken. Een notitieboek is daarom een leuk aardigheidje. De notitieboeken van Antiek Stijl Webwinkel zijn er in diverse formaten met historische opdrukken en illustraties. Dat maakt een notitieboek niet alleen praktisch, maar ook mooi als aandenken voor op het bureau. Of om op zak te hebben.

Naast een notitieboek zijn er allerlei accessoires waar vader mee kan pronken aan zijn bureau of tafel. Dat kan een presse-papier zijn om vaders paperassen op een stijlvolle manier bij elkaar te houden. Of een fraaie pennenhouder die zijn werkplek extra cachet geeft.

 

Kleding maakt de man

Een zeer 'classy' cadeau dat vaders outfit verheft is een paar manchetknopen. Deze worden al sinds de vroeg 19de eeuw gedragen. De tijd dat manchetknopen knopen alleen voor bijzondere persoonlijke gelegenheden worden gebruikt is voorbij. In het zakenleven kan het sieraad overdag met verve gedragen worden. Ze zijn er in vele uitvoeringen passend bij vaders mooiste blouse. 

Allemansvriend

Voor de echte dierenliefhebbers onder onze vaders vindt u ook zeer originele cadeaus in onze webwinkel. Behalve de kinderen kunnen zowel honden als katten deel uitmaken van het gezin. Huisdieren worden vaak gezien als volwaardig gezinslid. 

Neem ook eens een kijkje in onze Vaderdag categorie met speciaal geselecteerde artikelen voor kunstminnende en historisch ingestelde vaders. Deze prachtige klassieke producten zijn op voorraad en kunnen vlot geleverd worden!