LENTE Bloemen

17 april 2021 16:00
Is er iets Hollandser dan de tulp? Al honderden jaren staat de mooie bloem symbool voor Nederland. In de 16e eeuw werden de bloemen vanuit het Ottomaanse Rijk geïmporteerd. In de Gouden Eeuw werd de tulp steeds belangrijker en was de bloem al veel te zien op schilderijen. Iedereen kent de verhalen van de tulpenmanie, toen bloembollen zelfs als betaalmiddel werden gebruikt.

Door de vrolijke uitstraling van de tulp wordt het interieur nog sfeervoller. Op Antiekstijlwebwinkel zijn veel van onze producten te vinden met de bloem als uitgangspunt. In diverse kleuren en uitvoeringen passeert de tulp de revue. Ga voor een chique fotolijst in zilver of een wand- of tafellamp met de tulp als motief.

Vandaag de dag verleiden bloemenmarkten en –festivals door het hele land toeristen en inwoners met kleurrijke en geurige bollen en bloemen. Zelfs anno 2021 staat de keukenhof in volle bloei met ontzaglijk veel diversiteit aan tulpen. Velerlei vormen en kleuren zijn er te zien en elk jaar zijn er weer nieuwe soorten tulpen.

Als de lente komt, dan geef ik jou tulpen uit Amsterdam! Tulpen zijn beroemde en prachtige bloemen en fijn om te geven. Wie een aandenken wil geven aan iemand die emigreert of een relatiegeschenk wil verzorgen voor een buitenlandse partner, scoort altijd met de Hollandse tulp! Of geef de bloemen aan iemand die jij liefhebt.