In de Roos

8 juli 2013 11:44
De zomer kenmerkt zich niet alleen door warme temperaturen, lange dagen en zonneschijn, maar ook door bloeiende rozen. In tuinen of in het wild en in de meest prachtige kleuren fleuren ze het landschap op. Niet alleen buiten, maar ook binnen kunnen rozen bloeien, want Antiek Stijl Webwinkel heeft prachtige woonaccessoires en sieraden waarin rozen volop vertegenwoordigd zijn. Geniet het hele jaar door van de romantiek van rozen.

Sieraden

Sieraden in de vorm van roosjes of gedecoreerd met rozen zijn tijdloos. Een setje oorbellen, een armband of collier met een roos is een mooi cadeau waarbij de kans op succes zeer groot is. Kunstzinnige sieraden zijn de sieraden waarin de beroemde Mackintosh roos te ontdekken is. De Britse ontwerper Charles Rennie Mackintosh (1868-1928) ontwierp een prachtig gestileerde roos en gebruikte deze veelvuldig in zijn interieurontwerpen. Op zijn idee├źn ge├»nspireerd zijn bij Antiek Stijl Webwinkel prachtige sieraden verkrijgbaar met de beroemde Mackintosh roos. Vul in het zoekveld rechts bovenin 'Mackintosh' in en bekijk de resultaten.

Woonaccessoires

Ook komt de Mackintosh roos voor in een sierkussen en zelfs in een schitterend behang. In de categorie Sierkussens zijn nog meer zachte kussens verkrijgbaar met rozen in verschillende motieven. Victoriaanse rozen in pastelroze of gebroken wit staan in volle bloei. In de categorie Antieke kleinmeubelen zijn romantische meubels verkrijgbaar waarop dromerige rozen zijn geschilderd. Ook zijn bij Antiek Stijl Webwinkel kapstokken en haakjes verkrijgbaar in de vorm van roosjes. Haakjes kunnen ook gebruikt worden om kleine boeketjes aan op te hangen en te laten drogen.

Liefdessymbool

Rozen kunnen altijd, vooral wanneer het cadeau voor een geliefde bestemd is. Niet voor niets is de roos het liefdessymbool. Met Valentijn, een bruiloft of een huwelijksjubileum zijn rozen de meest verkochte bloemen. De roos bestaat uit schitterend gevormde bloemblaadjes, opent prachtig en voluit en heeft vaak een prachtige kleur.

Kijk rond in de webwinkel en zie hoe mooi rozen uitkomen in antieke en klassieke woonaccessoires. Meer inspiratie is te vinden op het Pinterest bord Rozen van De blauwe Deel Webwinkels.