I love DIEREN!

9 maart 2021 14:15
Dieren zijn leuk, mooi en gezellig. Zorg goed voor de dieren!

MAART: Het Lentegevoel is er al. De dagen worden langer. Het woord Lente is gebaseerd op het lengen van de dagen.

We gaan wat meer naar buiten en ja hier en daar zijn prachtige witte zwanen te zien. Veel vogels zijn al ijverig hun nestjes aan het bouwen. Vroege vogels luiden de Lente; zodra de mannetjes merel gaat zingen, is de Lente echt begonnen. Ook is er Amor in de lucht! Hazen rennen achter elkaar aan; dit gedrag heet rammelen. Er worden lammetjes geboren....

Porseleinen Pronkstuk met Pauwen

De historische panden in Leerdam waarin AntiekstijlWebwinkel is ondergebracht zijn gesitueerd in de natuur.

Liefde voor de natuur en dieren komt ook tot uiting bij het aanbod in de kunstzinnige webwinkels. Met zorg zijn de dierfiguren objecten uitgekozen. Gestileerde of meer natuurgetrouwe dieren, kleurige of sober gedecoreerde beesten. Aandoenlijke items om graag naar te kijken en ergens mooi neer te zetten of praktische artikelen met dieren waarbij functionaliteit een grote rol speelt. Er zijn bijvoorbeeld schortjes, boekensteunen, plantenbakken, vazen en sieraden.

Bij AntiekstijlWebwinkel is de Lente begonnen! Een prachtige categorie is speciaal voor u samengesteld om de Lente met dieren in huis te halen. 300 items! Zwanen, vogels, libelles, vlinders, uilen, pauwen, egels, eenkhoorns, giraffes... Kijk zelf maar. Laat u verrassen!