VALENTIJN

6 januari 2021 10:00
JANUARI: Een fris begin van het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens tijdens de jaarwisseling. "In het nieuwe jaar ga ik meer sporten, beter studeren, vaker naar een museum...." Noem maar op. De wens kan voor iedereen anders zijn. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

JANUARI: Laat deze maand ook een fris begin voor het huis zijn! De kerstboom verdwijnt, alle frutsels en decoraties worden opgeborgen. Tijd voor een nieuw interieur en mooie verrassende spullen....

Kies eens een muurdecoratie. De sfeer verandert meteen door een goed gekozen wandkleed. En o wat zijn de Gobelins van Antiekstijlwebwinkel mooi! Er zijn wandtapijten met bloemen, landschappen en aantrekkelijke dames te ontdekken. Ook de beroemde afbeelding van Gustav Klimt "De Kus" ontbreekt niet aan het repertoire. Betoverend aan de muur is "De Amandelbloesem" van Vincent van Gogh: wispelturige takken met fragiele bloesem die constant doen denken aan een nieuw begin. En wat is er mooier om de liefde bezegeld te zien door Romeo en Juliet.... Een ruimte in het huis voelt meteen goed als er een imposant kleed aan de muur is bevestigd! De wandkleden kunnen worden opgehangen in de hal, de woonkamer, de keuken. Vergeet echter de slaapkamer niet.

Wandkleed/Gobelin Romeo en Juliet

Evenzo aantrekkelijk zijn de kussens. Nieuwe kussens vervaardigd met een nostalgische afbeelding of kussens gemaakt van een interessante Art Nouveau of Art Deco stof laten de bank, de stoel of het bed weer als nieuw uitkomen.

VALENTIJN: Tijd voor verrassingen!  De eerst komende "feestdag" is Valentijnsdag op 14 februari. Leuk om op de versiertoer te gaan.

Heb je allang dat ene meisje op het oog? Leuk om nu juist op Valentijn te reageren, dus stuur haar een origineel cadeau. Het kan het begin van een aantrekkelijke relatie zijn. Of verras die jongen nu eens eindelijk....

 

Ook als je al een partner hebt, kun je er een sprankelende dag van maken. Zorg voor een onvergetelijk moment bij je eigen man of vrouw, vriend of vriendin.

Geef aandacht aan elkaar!