Gezelligheid en verwennerij!

1 december 2020 14:30
In deze donkere dagen voor kerst is het belangrijk veel gezelligheid in huis en buitenom het huis te brengen. Mooie versieringen en twinkelende lichten zorgen voor een aangenaam gevoel. Fijn is het ook om elkaar te verwennen!

Cadeautjes in de schoen, geschenken onder de kerstboom en de mooiste giften tijdens de jaarwisseling passeren de revue. Al met al: het is fijn om te geven en om verwend te worden!

De blauwe Deel webwinkels heeft speciaal voor deze december-geschenkmaand een categorie voor Antiekstijlwebwinkel samengesteld: 20ties De leukste kadootjes zijn soms niet eens duur... Een agenda, oorknopjes, tasspiegels, boeken, klokjes, paraplu's, fotolijsten, een kussen etc. etc. etc.

Kussen Uil Goud

Wil je een meer luxe artikel geven? Kijk dan naar onze sieraden, sjaals en sieradenboxen. Of naar de categoriecadeau en decoratie met extravagante tassen, de liefelijkste tafeldecoraties, glanzende vazen en schalen, expressionistische sculpturen, sfeervolle kandelaars en prachtige muur- en raamdecoraties. En last but not least: Geef een lamp cadeau! We hebben prachtige verlichting. Lampen als iconen. Beroemde modellen gestoeld op historie. Kies alles zorgvuldig uit, wij zullen zorgvuldig communiceren en versturen! Kom je een bepaald item liever ophalen? Dat kan ook. Maak een afspraak via mail klantenservice@deblauwedeel.nl of bel 0345599941