Gezelligheid en verwennerij

25 november 2021 14:00
In deze donkere dagen voor kerst is het belangrijk veel gezelligheid in huis en buitenom het huis te brengen. Mooie versieringen en twinkelende lichten zorgen voor een aangenaam gevoel. Fijn is het ook om elkaar te verwennen!

Cadeautjes in de schoen, geschenken onder de kerstboom en de mooiste giften tijdens de jaarwisseling passeren de revue. Al met al: het is fijn om te geven en om verwend te worden!

De blauwe Deel webwinkels heeft speciaal voor deze december-geschenkmaand een categorie samengesteld: 20ties De leukste kadootjes zijn soms niet eens duur... Een agenda, oorknopjes, sieradendoosjes, spiegeltjes, klokjes, een boek, vazen, parapluis, kussens etc. etc. etc.

Wil je wat chiquers geven? Kijk dan naar onze sieraden, sjaals en sieradenboxen. Of naar de categorie cadeau en decoratie met extravagante tassen, de liefelijkste tafeldecoraties, glanzende vazen en schalen, expressionistische sculpturen, sfeervolle kandelaars en prachtige muur- en raamdecoraties. En last but not least: Geef een lamp kado! De lampen van De blauwe Deel zijn geen alledaagse modellen, maar iconen