Oorbellen laten het gezicht stralen!

3 november 2020 17:30
Bij gala's kan het haar opgestoken zijn. Lange oorbellen accentueren de neklijn. Bij kleding met een diep uitgesneden hals of rug komt dit heel mooi uit. Als de haren los worden gedragen, kunnen lange oorbellen een mysterieus of speels effect teweeg brengen.

Oorbellen - Oorhangers zijn imposant, daar de versierselen vaak groot, lang of beweeglijk zijn. Het design kan opvallend en overweldigend zijn. Er kunnen in een hanger meerdere materialen verwerkt worden: Ware kunstwerkjes waarin edelstenen in combinatie met parels of glas vaak in goud of zilver worden gezet. De hangers kunnen opgewerkt of meer compact van vorm zijn.

Oorknopjes Vanmij Groen Emaille            Oorbellen Dynamic            Oorbellen Delmare 


                               Oorclips Lucina            Oorbellen Garland Grenade

Bij Antiekstijlwebwinkel zijn oorhangers met hartvormen, liefdesstrikken en bloemen te verkrijgen. Laat je verrassen door: Wiebelende pegels of pareldruppels, kleurige geëmailleerde modellen in rood of andere fascinerende kleuren, dansende salsa lijntjes, Jazzy swingende blaadjes wapperend in de wind... Mooi toch allemaal! Met prachtige oorbellen in de oren, kan een vorstelijk gevoel ontstaan.Tijdens een feest, vallen oorhangers extra op. Een prachtige outfit wordt gecompleteerd door de juiste sieraden!

Oorbel, oorring, oorknopje, oorhanger; mooie woorden om sieraden voor de oren aan te duiden.

De bel van het oor duidt wellicht op de aandacht die het oor ontvangt als er prachtige versierselen te zien zijn. De ring door de oren is vaak versierd met ornamentjes, (edel)steentjes, kraaltjes, hout, pareltjes, glas of andere moderne materialen.

Oorknopjes duiden op oor-versieringen passend op de oorlel. De pin wordt door de oren geprikt en aan de achterzijde vastgezet.  Als er geen gaatje in de oren zijn, kan voor een clip gekozen worden. Een oorknop of oorclip staat fashionable. Zit je haar goed? Een mooi verzorgd gezicht? Oorbellen completeren de outfit. Oorknopjes met parels staan vaak heel lieflijk. Versierselen met facet geslepen edelstenen trekken de aandacht vanwege de schittering als het licht er mee speelt. De meeste oorknoppen zijn van goud of zilver en ook de combi van deze twee materialen is trendy. Schattige knopjes of pittige oorknopjes. Curvilineaire (glovende lijnen) of geometrisch vormen. Voor een ieder zijn passende sieraden te vinden. Er zijn bloemetjes oorknopjes met emaille geaccentueerd, roosjes uit edelsteen gesneden, vlindertjes in zilver, glazen bolletjes in fantastische kleurgradaties, amber druppels, diepzwarte onyx puntjes, gouden rondingen.... Kijk naar ons mooie aanbod! Vaak is een oorknopje in combinatie met een collier, ring of armband aan te schaffen.